Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

LG Nexus 4 επιτέλους και στη χώρα μας από τη Wind!


Διαβάσατε το χτεσινό μας review για το LG Nexus 4 και ζηλέψατε; Είδατε τη διαδικασία αγοράς του και δυσκολευτήκατε; Αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε κάτι παραπάνω, μπορείτε πλέον να βρείτε την πολυπόθητη ναυαρχίδα της Google και στην Ελλάδα!

Η LG συνεργάζεται με την Wind και παρουσιάζει επίσημα το Nexus 4 στη χώρα μας. Η συσκευή θα διατίθεται προς το παρόν αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Wind και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας θα δίνεται με την αγορά δώρο ο ασύρματος φορτιστής, ο οποίος όμως προς το παρόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμος.

Η τιμή αγοράς του, χωρίς συμβόλαιο, είναι στα 469 ευρώ για την έκδοση των 16GB. Αν λάβουμε υπόψη ότι και το κόστος του ασύρματου φορτιστή κυμαίνεται στα 50 ευρώ, τότε θα λέγαμε ότι είναι σχετικά καλό το deal (για τη χώρα μας πάντα). Αν από την άλλη δε χρειάζεστε αυτό το έξτρα gadgetάκι, μάλλον θα το βρείτε λιγάκι ακριβούτσικο.

Όσοι λοιπόν από εσάς δεν κινήσατε γη και ουρανό για να το προμηθευτείτε από το εξωτερικό, θα μπορείτε από αύριο να το βρείτε στα καταστήματα της Wind.

0 στο: "LG Nexus 4 επιτέλους και στη χώρα μας από τη Wind!"