Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Freeze!: Ένα από τα πιο απαιτητικά puzzle παιχνίδια που παίξαμε ποτέ! [Βίντεο]


Όταν μιλάμε για απαιτητικά παιχνίδια το πρώτο που θα πρέπει να φέρουμε στο μυαλό μας είναι σίγουρα το The Impossible Game, το λέει και το όνομά του άλλωστε. Όμως παιχνίδια σαν αυτό δε χρειάζονται ιδιαίτερη σκέψη παρά μόνο καλά αντανακλαστικά. Γνωρίστε το Freeze!, ένα πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι με το οποίο θα στίψτε το μυαλό σας προσπαθώντας να τελειώσετε την κάθε πίστα.

Είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο στα πρότυπα του Angry Birds, δηλαδή με κόσμους που περιέχουν ομάδες επιπέδων, με τη διαφορά ότι εδώ δε μαζεύουμε αστέρια. Αυτό που μετράει είναι πόσο γρήγορα θα τελειώσουμε την πίστα αλλά αν δε μας ενδιαφέρουν τα high score, μπορούμε με την ησυχία μας απλά να τερματίσουμε.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε παίζοντάς το, για να πάρετε μια γεύση:


Το περιβάλλον του είναι αυτό που κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον καθώς είναι από αυτά τα περίεργα παιχνίδια τύπου World of Goo και Limbo. Η ιστορία του είναι τελείως αδιάφορη και δε θέλω να πω τίποτα άλλο για το μάτι (αν είδατε το βίντεο). Η δυσκολία των επιπέδων είναι αυξανόμενη όσο προχωράμε και γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική πολύ γρήγορα, κάτι το οποίο είναι σαφώς καλύτερο από άλλα παιχνίδια που διαθέτουν ένα σωρό πανεύκολες πίστες στην αρχή και καταντούν βαρετά. Τέλος, ο χειρισμός του είναι πάρα πολύ απλός και δε θα αργήσουμε καθόλου να εξοικειωθούμε μαζί του.
Είναι "διαφορετικό" από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και ενδέχεται να μας κρατήσει για πολύ καιρό κολλημένους μαζί του. Θα είναι για λίγο καιρό ακόμα δωρεάν οπότε κατεβάστε το σήμερα κιόλας από το Play Store.

4 στο: "Freeze!: Ένα από τα πιο απαιτητικά puzzle παιχνίδια που παίξαμε ποτέ! [Βίντεο]"