Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Zombiewood: Τα ζόμπι κατέλαβαν το Hollywood! [Βίντεο]


Πριν από ένα μήνα περίπου που η Gameloft μας βομβάρδιζε με εικόνες στο twitter σχετικά με το νέο της παιχνίδι, παρακαλούσα να μην είναι άλλος ένας τραγικός τίτλος με θέμα τα ζόμπι, διότι έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους και δεν τους αξίζει κάτι τέτοιο (πολύ τα ταλαιπώρησαν τα καημένα). Οι ευχές μου έπιασαν τόπο όμως και με χαρά όμως σας προτείνω να παίξετε το Zombiewood ένα πολύ πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο shoot 'em up παιχνίδι.

Η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στο σενάριο όπου τα ζόμπι έχουν καταλάβει το Hollywood και ένας τρελός σκηνοθέτης, αντί να το βάλει στα πόδια, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να γυρίσει ταινίες μαζί τους! Εμείς παίρνουμε το ρόλο του κασκαντέρ ο οποίος θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζόμπι υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ετοιμάσαμε:


Πρέπει λοιπόν σε κάθε πίστα να μαζεύουμε κέρματα, να έχουμε στο μυαλό μας τις οδηγίες του σκηνοθέτη για να πετύχουμε τις επί μέρους αποστολές αλλά και να σκοτώνουμε τα ζόμπι. Πολλά πράγματα για να θυμάσαι μέσα στον πανικό. Διαθέτει πολύ ωραία γραφικά και ο ήχος είναι εξαιρετικός, ενώ ο χειρισμός του είναι απλός και εύκολος και δε θα δυσκολευτεί κανείς να το μάθει.

Οι πίστες του είναι απαιτητικές και θα χρειαστεί να τις παίξουμε δυο και τρεις φορές για να τις ολοκληρώσουμε, το μαγαζάκι είναι απέραντο και μπορούμε να αγοράσουμε ένα σωρό πράγματα για να ανταπεξέλθουμε στις ορδές των ζωντανών νεκρών. Είναι φρέσκο, ενδιαφέρον και αξίζει να το δοκιμάσετε μιας και είναι δωρεάν.

 

Θα το βρείτε στο Google Play Store.

2 στο: "Zombiewood: Τα ζόμπι κατέλαβαν το Hollywood! [Βίντεο]"