Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ski Safari: Κάντε σκι και αποφύγετε τη χιονοστιβάδα με τη βοήθεια του Yeti! [Βίντεο]


Δε λατρεύετε τα παιχνίδι στα οποία ενώ γίνεται ο κακός χαμός στην πίστα εμείς καλούμαστε να χειριστούμε τον ήρωα τεστάροντας τα αντανακλαστικά και την τεχνική μας; Κάτι τέτοιο είναι το Ski Safari και αν σας άρεσε η Granny Smith, τότε σίγουρα πρέπει να παίξετε.

Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι όπου χειριζόμαστε έναν σκιέρ τον οποίο κυνηγάει μία μεγάλη χιονοστιβάδα. Σκοπός είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και σε αυτό θα μας βοηθήσουν τα ζώα του βουνού που προσπαθούν και αυτά να την αποφύγουν! Το μόνο μας όπλο είναι τα άλματα του σκιέρ μας με τα οποία μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη φόρα και να απομακρυνθεί περισσότερο από τον κίνδυνο. Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για να πάρετε μια γεύση:


Κλειδί λοιπόν στην όλη υπόθεση είναι τα άλματα και φυσικά να μη χάνουμε τα "μεταφορικά μας μέσα" γιατί η χιονοστιβάδα θα αρχίσει να μας φτάνει μόνο με τα πέδιλά μας. Ο χειρισμός δε χρειάζεται σχόλια αφού απλώς πατάμε στην οθόνη για να πηδάμε και αν σας φαίνεται βαρετό, θα αλλάξετε γνώμη μόλις προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις αποστολές που μας δίνει για να πάρουμε τα πολυπόθητα αστεράκια. Είναι πραγματικό κόλλημα!
Το κόστος του, είναι μηδαμινό σε σχέση με τις ώρες που μπορούμε να λιώσουμε παίζοντάς το αλλά θα μπορούσε να είναι δωρεάν με διαφημίσεις καθώς έχουμε δει παρόμοια παιχνίδια να διατίθενται με αυτό τον τρόπο.

Θα το βρείτε με 0,78€ στο Google Play Store.

Υ.Γ. Ο ήχος που κάνει το Yeti όταν τρέχει είναι όλα τα λεφτά! Χαχαχα!

2 στο: "Ski Safari: Κάντε σκι και αποφύγετε τη χιονοστιβάδα με τη βοήθεια του Yeti! [Βίντεο]"