Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Ημέρα των ευχαριστιών και εμείς ευχαριστούμε τη Gameloft για τις προσφορές της!


Χάριν της χθεσινής ημέρας των Ευχαριστιών και της σημερινής "Μαύρης Παρασκευής" που γιορτάζουν οι Αμερικάνοι, επωφελούμαστε και εμείς με προσφορές σε αγαπημένα παιχνίδια!

Η Gameloft μας έχει συνηθίσει σε προσφορές σε εορταστικές περιόδους. Τέσσερις πολύ γνωστούς τίτλους παιχνιδιών αυτή τη φορά στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,89 ευρώ!

The Adventures of Tintin
Ένα παιχνίδι με πολύ όμορφα γραφικά που μας μεταφέρει πολύ πετυχημένα το κλίμα της ταινίας που είχε κυκλοφορήσει πέρσι, περίπου τέτοια εποχή.


The Amazing Spider-Man 
Ακόμη ένα παιχνίδι βασισμένο σε ταινία που μας δίνει τη γνωστή μας ιστορία μέσα σε μια ωραία 3D εικόνα της Νέας Υόρκης.Gangstar Rio: City of Saints
H Grand Theft Auto έκδοση της Gameloft με το οικείο σενάριο κλέβω αυτοκίνητα, σκοτώνω διεφθαρμένους και ανακαλύπτω, στην προκειμένη περίπτωση το Rio.


BackStab
Εξερευνήστε την Καραϊβική σε ένα παιχνίδι με πειρατές, ξιφομαχίες, σκαρφαλώματα και πολλά άλλα σε ένα gameplay που μπορούμε να το παρομοιάσουμε με το Assassin's Creed.Εκμεταλλευτείτε την προσφορά σήμερα και αγοράστε ότι σας αρέσει γιατί η χαμηλή αυτή τιμή δε θα ισχύει για πολύ...

9 στο: "Ημέρα των ευχαριστιών και εμείς ευχαριστούμε τη Gameloft για τις προσφορές της!"