SPY Mouse: Παίξτε τη γάτα με το ποντίκι, σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι


Το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο είναι όταν ένα ποντίκι πεινάει, να μπει στο σπίτι μας για να βρει λίγο τυράκι. Αν όμως όλα τα ποντίκια ήταν σαν το SPY Mouse, θα είχαμε βρει για τα καλά το μπελά μας! Πρόκειται για ένα πολύ λαίμαργο ποντίκι, το οποίο έχει βαλθεί να ξεκληρίσει όλα τα σπίτια της γειτονιάς αλλά και να τιμωρήσει τις γάτες που κάνουν περιπολία σε αυτά.


Άλλο ένα παιχνίδι με τη δομή των level που δίδαξε πρώτο το Andry Birds, το οποίο χρειάζεται γρήγορη σκέψη, αντανακλαστικά και τακτική. Κάθε πίστα είναι και η κάτοψη ενός σπιτιού, στόχος της οποίας είναι να οδηγήσουμε το ποντίκι στην έξοδο, αφού πρώτα πάρουμε όλα τα διαθέσιμα τυριά. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο ακούγονται καθώς σε κάθε σπίτι βολτάρουν γάτες, έτοιμες να μας εμποδίσουν.


Τα σπίτια είναι τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο και όσο προχωράμε, γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα (με πολλά δωμάτια). Οι γάτες επίσης, δεν είναι πάντα οι ίδιες, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε από τυφλές γάτες, ως ταχύτατες οι οποίες δε θα μας αφήσουν να πάμε και πολύ μακριά. Ευτυχώς όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα δωράκια που θα βρούμε σε κάθε πίστα, όπως για παράδειγμα την πιπεριά, με την οποία τρέχει πολύ γρήγορα ο ποντικός μας για σύντομο χρονικό διάστημα, ή την τηλεόραση την οποία αν ανοίξουμε, οι γάτες θα χαζέψουν μαζί της και θα μας αφήσουν το πεδίο ελεύθερο.


Ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να "χαράξουμε" με το δάχτυλό μας, τη διαδρομή που θέλουμε να ακολουθήσει ο ποντικός. Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ όμορφα, όμως μιλάμε πάντα για ένα παιδικό παιχνίδι, ενώ η μουσική είναι καλοφτιαγμένη και λειτουργεί πολύ όμορφα σαν "χαλί" την ώρα που παίζεις.


Διαθέτει έξι κόσμους προς το παρόν, με αρκετές πίστες στον καθένα, τα έξυπνα achievement θα μας κάνουν να παίξουμε την ίδια πίστα δύο και τρεις φορές, αν θέλουμε να την τελειώσουμε στο 100%, ενώ η ποικιλία σε πίστες και σε γάτες θα μας κρατήσει για πολύ καιρό κολλημένους. Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και θα το λατρέψετε.


Θα το βρείτε με 0,79€ στο Google Play Store.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;