SPY Mouse: Παίξτε τη γάτα με το ποντίκι, σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι


Το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο είναι όταν ένα ποντίκι πεινάει, να μπει στο σπίτι μας για να βρει λίγο τυράκι. Αν όμως όλα τα ποντίκια ήταν σαν το SPY Mouse, θα είχαμε βρει για τα καλά το μπελά μας! Πρόκειται για ένα πολύ λαίμαργο ποντίκι, το οποίο έχει βαλθεί να ξεκληρίσει όλα τα σπίτια της γειτονιάς αλλά και να τιμωρήσει τις γάτες που κάνουν περιπολία σε αυτά.


Άλλο ένα παιχνίδι με τη δομή των level που δίδαξε πρώτο το Andry Birds, το οποίο χρειάζεται γρήγορη σκέψη, αντανακλαστικά και τακτική. Κάθε πίστα είναι και η κάτοψη ενός σπιτιού, στόχος της οποίας είναι να οδηγήσουμε το ποντίκι στην έξοδο, αφού πρώτα πάρουμε όλα τα διαθέσιμα τυριά. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο ακούγονται καθώς σε κάθε σπίτι βολτάρουν γάτες, έτοιμες να μας εμποδίσουν.


Τα σπίτια είναι τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο και όσο προχωράμε, γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα (με πολλά δωμάτια). Οι γάτες επίσης, δεν είναι πάντα οι ίδιες, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε από τυφλές γάτες, ως ταχύτατες οι οποίες δε θα μας αφήσουν να πάμε και πολύ μακριά. Ευτυχώς όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα δωράκια που θα βρούμε σε κάθε πίστα, όπως για παράδειγμα την πιπεριά, με την οποία τρέχει πολύ γρήγορα ο ποντικός μας για σύντομο χρονικό διάστημα, ή την τηλεόραση την οποία αν ανοίξουμε, οι γάτες θα χαζέψουν μαζί της και θα μας αφήσουν το πεδίο ελεύθερο.


Ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να "χαράξουμε" με το δάχτυλό μας, τη διαδρομή που θέλουμε να ακολουθήσει ο ποντικός. Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ όμορφα, όμως μιλάμε πάντα για ένα παιδικό παιχνίδι, ενώ η μουσική είναι καλοφτιαγμένη και λειτουργεί πολύ όμορφα σαν "χαλί" την ώρα που παίζεις.


Διαθέτει έξι κόσμους προς το παρόν, με αρκετές πίστες στον καθένα, τα έξυπνα achievement θα μας κάνουν να παίξουμε την ίδια πίστα δύο και τρεις φορές, αν θέλουμε να την τελειώσουμε στο 100%, ενώ η ποικιλία σε πίστες και σε γάτες θα μας κρατήσει για πολύ καιρό κολλημένους. Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και θα το λατρέψετε.


Θα το βρείτε με 0,79€ στο Google Play Store.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Android | Οι τιμές ακτινοβολίας SAR για όλες τις γνωστές Android συσκευές μέχρι σήμερα

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Photos με το Nextcloud και το OwnPhotos

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!