Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Angry Birds Space: Βαρύτητα... τέλος, στο πιο πετυχημένο παιχνίδι για mobile συσκευές


To Angry Birds Space είναι γεγονός και οι περιπέτειες των πουλιών συνεχίζονται πλέον στο διάστημα. Το πασίγνωστο παιχνίδι βαρύτητας μετακομίζει σε νέο περιβάλλον και αλλάζει εντελώς τον τρόπο που το παίζαμε μέχρι σήμερα.Τα πράγματα είναι όπως τα ξέρατε, σφεντόνα με πουλιά στη μία μεριά, γουρουνάκια στην άλλη, ο τρόπος σκέψης όμως έχει αλλάξει άρδην καθώς τώρα η βαρύτητα λειτουργεί διαφορετικά. Κάθε πίστα είναι  πολύ διαφορετική από την προηγούμενη άρα χρειάζεται και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Θα σας ζητηθεί να διαλύσετε γουρούνια που βρίσκονται:

  • στον ίδιο πλανήτη
  • σε διπλανό πλανήτη
  • σε πλανήτη με άλλους ενδιάμεσα
  • και πόσα άλλα που θα ανακαλύψετε μόνοι σας

Δείτε μερικές εικόνες για να πάρετε μια γεύση:Ο χειρισμός παραμένει ίδιος με πριν, προστέθηκαν νέα πουλιά με νέα χαρακτηριστικά,το soundtrack έχει αλλάξει, όπως αρμόζει σε κάθε έκδοση του Angry Birds, χωρίς να είναι καλύτερο από αυτό του Rio (εκπληκτικό!) και τα γραφικά του είναι στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενο. Πιθανότατα το πιο εθιστικό και το πιο δύσκολο από όλα τα Angry Birds, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Φυσικά είναι δωρεάν και πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στους δημιουργούς οι οποίοι έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο το franchise του παιχνιδιού διδάσκοντάς μας πώς βγάζεις χρήματα από ένα δωρεάν παιχνίδι. Μέχρι και φόρεμα Angry Birds είδαμε:

Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

0 στο: "Angry Birds Space: Βαρύτητα... τέλος, στο πιο πετυχημένο παιχνίδι για mobile συσκευές"