Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ricky Carmichael's Motocross: Το απόλυτο παιχνίδι για τους λάτρεις του motocross


Τον κύριο Carmichael δεν τον γνωρίζω να σας  πω την αλήθεια καθώς δεν παρακολουθώ και πολύ motocross, το παιχνίδι που υπογράφει όμως για το Android, θα σας κάνει να μην ξεχάσετε το όνομά του ποτέ! Αν βαρεθήκατε την άσφαλτο και θέλετε λίγο χώμα και μερικά άλματα, κατεβάστε αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι στη συσκευή σας.


Πρόκειται για ένα online παιχνίδι αγώνων με μηχανές motocross στο οποίο τρέχουμε ενάντια σε άλλους χρήστες στο ίντερνετ, με σκοπό, τι άλλο; Τη νίκη! Οι νίκες φέρνουν πόντους και δωράκια με τα οποία μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέες πίστες, να βελτιώσουμε τη μηχανή μας,  αλλά και τον αναβάτη. Σκοπός επίσης είναι να κάνουμε και τα ανάλογα "κόλπα", κάθε φορά που κάνουμε άλματα, με τα οποία ενθουσιάζουμε το κοινό και παίρνουμε περισσότερους πόντους!


Ο χειρισμός της μηχανής γίνεται είτε με πλήκτρα, είτε γυρίζοντας τη συσκευή σαν τιμόνι (προτείνεται) και υπάρχει μόνο το γκάζι στο κάτω δεξί μέρος και το ελατήριο κάτω αριστερά, με το οποίο ο αναβάτης κάνει ψηλότερα άλματα, ενώ τα κολπάκια μας μπορούμε να τα κάνουμε με χειρονομίες (gestures) στην οθόνη της συσκευής. Διαθέτει επίσης και διάφορες κάμερες για να επιλέξουμε, με καλύτερη αυτή που βλέπουμε μέσα από τα μάτια του αναβάτη (δοκιμάστε σε ένα άλμα να κάνετε ανάποδη τούμπα! Θεϊκό!).


Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:
  • Πανέμορφα 3D γραφικά
  • Εύκολος και ρεαλιστικός χειρισμός
  • 10 πίστες για να παίξουμε, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Online mode και Practice
  • Online leaderboards
  • Μαγαζάκι για αγορές


Αν σας αρέσουν οι αγώνες με μηχανές, πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε και να νιώσετε τα σφηνάκια αδρεναλίνης που προσφέρει. Από τιμή μία χαρά τα πάει καθώς διατίθεται με μόνο 0.75€ στο Google Play Store.

2 στο: "Ricky Carmichael's Motocross: Το απόλυτο παιχνίδι για τους λάτρεις του motocross"