Ducati Challenge: Ένα racing παιχνίδι, ωδή στην ιταλική μοτοσυκλέτα


Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στη Ducati, την καλύτερη βιομηχανία μοτοσυκλετών στην Ευρώπη. Για πολλούς οι μηχανές της, είναι οι Ferrari των δύο τροχών και όχι άδικα λόγω καταγωγής (Ιταλία), χρώματος (συνήθως κόκκινο), τιμής (τσιμπημένη) και ομορφιάς. Για τους λάτρεις λοιπόν της Ducati αλλά και του MotoGP γενικότερα, δημιουργήθηκε το εξαιρετικό Ducati Challenge.


Σε αντίθεση με παρόμοια tribute (αφιερωμένα δηλαδή σε μία μάρκα) παιχνίδια, το Ducati Challenge είναι πολύ ποιοτικό και φαίνεται από την πρώτη στιγμή η καλή δουλειά που έχει γίνει. Ξεκινάει με ένα  πορωτικό βίντεο και αμέσως μετά με μία παρουσίαση όλων των μηχανών της Ducati τα οποία θέλεις να τα βλέπεις κάθε φορά που ανοίγεις το παιχνίδι! Διαθέτει τρία είδη παιχνιδιού:
  • το Championship που περιέχει μία σειρά 10 αγώνων στους οποίους μαζεύουμε πόντους ανάλογα με την κατάταξη (σαν το MotoGP)
  • και το Quick Challenge όπου μπορούμε να παίξουμε ένα μόνο αγώνα και να διαλέξουμε ανάμεσα σε 12 πίστες και εννέα μηχανές της Ducati.

Υπάρχει επίσης στο μενού και το Extra στο οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε τα δωράκια που ξεκλειδώνουμε παίζοντας το παιχνίδι, ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τις μηχανές αγοράζοντας νομίσματα (με πραγματικά λεφτά) στο Get Coins!


Μέσα στο παιχνίδι τώρα, η οδήγηση γίνεται στρίβοντας αριστερά και δεξιά τη συσκευή ενώ στα αντίστοιχα σημεία στο κάτω μέρος βρίσκονται το φρένο και το γκάζι. Ο τρόπος που γέρνει η μοτοσυκλέτα όταν γέρνουμε τη συσκευή είναι τόσο φυσικός που νομίζεις οτι την οδηγείς στην πραγματικότητα! Έχει τρία επίπεδα δυσκολίας οπότε ξεκινάμε από το "Easy" και μόλις εξοικειωθούμε προχωράμε στο "Medium" και στο "Hard". Τέλος διαθέτει και ένα σύστημα ανταμοιβής σε νομίσματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τη μηχανή μας.

Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών!  Τα γραφικά του είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αυτό που με εξέπληξε είναι οτι παίζει άνετα στο Nexus S (μονοπύρηνο στο 1GHz)!!! Νομίζω οτι είναι το κορυφαίο παιχνίδι αγώνων μοτοσυκλέτας και αξίζει να το δοκιμάσετε!

Θα το βρείτε με κόστος 1,90€ στο Google Play Store.

Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Android | Οι τιμές ακτινοβολίας SAR για όλες τις γνωστές Android συσκευές μέχρι σήμερα

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Παρά τις απαγορεύσεις η Huawei θα αναβαθμίσει 20 συσκευές σε Android 10 Q

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Photos με το Nextcloud και το OwnPhotos

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Raspberry Pi 4 | Τρομερά αναβαθμισμένο με 4GB RAM και υποστήριξη για διπλή 4K οθόνη!

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!