Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Angry Birds αλά Star Wars - Τι μας επιφυλάσσει η Rovio;


Η Rovio Entertainment έβγαλε ένα πολύ αινιγματικό GIFάκι ενός από τα Angry Birds να κρατά ένα lightsaber. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ένα νέο παιχνίδι στο Android με τα πράσινα γουρουνάκια ντυμένα Stormtroopers δεν το ξέρουμε, πάντως η Rovio υπόσχεται ότι θα μάθουμε περισσότερα σε εκδήλωση που θα γίνει στην Times Square της Νέας Υόρκης, στις 10 το πρωί, την επόμενη Δευτέρα. Προτρέπει όμως και τον κόσμο να επισκεφτεί το μαγαζί Toys R Us λιγάκι νωρίτερα, οπότε δεν αποκλείεται να είναι απλά προώθηση για ένα νέο λούτρινο κουκλάκι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rovio κάνει μια τέτοια συμφωνία, αφού πέρσι σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία με την Disney και την ταινία Rio. Πρόσφατα, μας παρουσίασε και το Bad Piggies, όπου πρωταγωνιστούν τα κακά γουρουνάκια της πρώτης της επιτυχίας. Αυτή η υπερχρησιμοποίηση του brand, σε παιχνίδια, ημερολόγια κλπ., μπορεί από τη μία να κάνει το Angry Birds να γίνει πολύ βαρετό (αν δεν το έχει ήδη κάνει), από τη άλλη όμως αν κάνουν μια καλή παραλλαγή του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενοι το Star Wars ίσως δώσει μια νέα φρεσκάδα στα πουλιά για λίγους ακόμη μήνες. 

Εσείς τι λέτε; Μπουχτίσατε να βλέπετε αυτά τα πουλιά και θέλετε να εξαφανιστούν από προσώπου γης ή θεωρείτε πως έχουν ακόμα τη χαριτωμενιά τους; Οι Star war φανς; Θα εξοργιστούν ή θα το βρουν αστείο;

0 στο: "Angry Birds αλά Star Wars - Τι μας επιφυλάσσει η Rovio;"