Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Bad Piggies: η νέα έκπληξη από τη Rovio. Δείτε το trailer!


Πριν από μερικές εβδομάδες η Rovio αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Angry Birds, το Bad Piggies, αλλά μέχρι τώρα οι ακριβείς λεπτομέρειες του παιχνιδιού παρέμεναν μυστήριο. Σήμερα λοιπόν, παίρνουμε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το πρώτο trailer. Μοιάζει αρκετά με το Amazing Alex της ίδιας εταιρίας, μιας και τα γουρουνάκια είναι επιφορτισμένα με την δημιουργία περίεργων κατασκευασμάτων, προκειμένου να προχωρήσουν τις πίστες, κλέβοντας αυγά στο δρόμο τους.

Τα γουρουνάκια έχουν στη διάθεσή τους τροχούς, ομπρέλες, έλικες, ακόμα και ρουκέτες για τις δημιουργίες τους, πριν τις κατευθύνουν μέσα από τις 2D, στυλ πλατφόρμας, πίστες.

"Όσον αφορά τον τρόπο παιξίματος, τα Bad Piggies και τα Angry Birds είναι τελείως αντίθετα", δηλώνει ο Petri Järvilehto, ο υπεύθυνος της ανάπτυξης παιχνιδιών της Rovio. "Τα Angry Birds διαλύουν πράγματα, τα Bad Piggies κατασκευάζουν. Τα γουρούνια το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν πράγματα ακόμη και αν δε λειτουργούν"

Τα Bad Piggies πρόκειται να εμφανιστούν στο Android, το iOS και άλλες πλατφόρμες την επόμενη Πέμπτη, 27 του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε παρακολουθείστε το trailer.0 στο: "Bad Piggies: η νέα έκπληξη από τη Rovio. Δείτε το trailer!"