Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

To Google Play φτάνει τα 25 δις download και το γιορτάζει με προσφορές!Οι εφαρμογές είναι το Α και το Ω της χρήσης ενός smartphone και αν χρησιμοποιείτε το Android, όλα ξεκινούν με το Google Play, το οποίο πλέον φιλοξενεί 675.000 εφαρμογές και παιχνίδιαΘυμάστε τις προσφορές που μας έκανε η Google όταν φτάσαμε τα 10 δις download; Σήμερα γιορτάζουμε και πάλι καθώς το νούμερο ανέβηκε στα 25 δις και μαντέψτε... ναι έχουμε πάλι προσφορές!


Για τις επόμενες πέντε ημέρες λοιπόν, θα είστε σε θέση να επιλέξετε μέσα από μια συλλογή εφαρμογών, που έχουν δημιουργηθεί από τους κορυφαίους δημιουργούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Gameloft, της Electronic Arts, της Rovio, της runtastic, της Full Fat και πολλών άλλων ακόμη. Το καλύτερο; Κάθε εφαρμογή θα κοστίζει μόλις 0,25.  

Επιπλέον, θα είναι σε προσφορά κάποιες ειδικές συλλογές σε ταινίες, βιβλία, μουσικά άλμπουμ και περιοδικά, τα οποία φυσικά δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε από την Ελλάδα (ή μήπως μπορούμε;).

Επισκεφτείτε το Google Play λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα για να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές!

[Ανανέωση] Οι προσφορές είναι πλέον διαθέσιμες εδώ. (Ευχαριστίες στον Haldir)3 στο: "To Google Play φτάνει τα 25 δις download και το γιορτάζει με προσφορές!"