Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Where's My Perry?: Βοηθήστε τον ειδικό πράκτορα Perry, να φτάσει στο αρχηγείοΑν είστε λάτρεις του Where's My Water? και περιμένετε πώς και πώς να αναβαθμιστεί με νέες πίστες, μπορείτε εναλλακτικά να κατεβάσετε το Where's My Perry?, ένα spin-off της Disney με παρόμοια χαρακτηριστικά και νέο χαρακτήρα και ιστορία.


Ο Perry είναι ένας πλατύπους ο οποίος εκτός από την φιλήσυχη ζωή ενός κοινού κατοικιδίου, είναι και μυστικός πράκτορας. Μόλις δεχθεί κλήση από το αρχηγείο, μπαίνει στους σωλήνες μεταφοράς οι οποίοι οδηγούν στα έγκατα της Γης. Το πρόβλημα είναι όμως οτι για να φτάσει ως εκεί, η διαδρομή έχει πολλές πόρτες τις οποίες εμείς καλούμαστε να ανοίξουμε.


Το παιχνίδι ακολουθεί τις ίδιες αρχές με το Where's My Water?, στο οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυλάκια για το νερό, αποφεύγοντας τα τοξικά απόβλητα και καταλήγοντας στην μπανιέρα. Εδώ λοιπόν αντί για λάσπες και τοξικά έχουμε να κάνουμε με παγίδες και λέιζερ και το νερό φορτίζει τη μπαταρία της πόρτας, την οποία ξεκλειδώνει για να συνεχίσουμε.

Είναι πολύ αστείο και διασκεδαστικό, ειδικά αν δείτε για ποιους λόγους τον καλούν στο αρχηγείο, τα γραφικά του είναι παρόμοια με τον προκάτοχό του και η μουσική του παραπέμπει σε κατασκοπικές ταινίες του '70. Διαθέτει πάνω από 80 πίστες οι οποίες θα αυξηθούν με δωρεάν αναβαθμίσεις για όσους το αποκτήσουν, το κακό είναι όμως οτι δεν έχει κάτι νέο να προσφέρει καθώς είναι καθαρά το Where's My Water με άλλο χαρακτήρα και ιστορία.


Θα το βρείτε με 0,79€ στο Google Play Store.0 στο: "Where's My Perry?: Βοηθήστε τον ειδικό πράκτορα Perry, να φτάσει στο αρχηγείο"