Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Major Mayhem: Ένα τρελό και άκρως διασκεδαστικό shoοt' em up παιχνίδι


Παίζοντας shoot 'em up παιχνίδια πρώτου και τρίτου προσώπου συνειδητοποιούμε αργά ή γρήγορα οτι όλα πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι. Το Dead Space και το Dead Trigger είναι δύο από τα πολύ πετυχημένα του είδους στο Android όμως δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προσφέρουν την τρελή διασκέδαση που θα νιώσουμε παίζοντας το Major Mayhem!


Ο Ταγματάρχης Χάος λοιπόν είναι ένας κλασικός βετεράνος του Αμερικανικού στρατού με μπράτσα και πούρο στο στόμα ο οποίος ψάχνει για τη γυναίκα του που έχει απαχθεί από κάποιους περίεργους νίντζα, ταλιμπάν και ειδικούς πράκτορες. Τρέχει και πυροβολεί όποιον βρει μπροστά του και χρειάζεται εμάς για να τον βοηθήσουμε στο σημάδι.


Είναι ένα πολύ απλό και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι στο οποίο ο ήρωάς μας πυροβολεί ότι κινείται. Τον βοηθάμε να τους σκοτώσει τους εχθρούς του απλά πατώντας πάνω τους με το δάχτυλό μας όμως θέλει προσοχή γιατί και αυτοί πυροβολούν προς το μέρος του. Ο Mayhem ταξιδεύει σε ζούγκλες, ερήμους και πόλεις για να καταφέρει το σκοπό του, οι οποίες είναι γεμάτες με μικρο-αποστολές που του χαρίζουν παράσημα. Σε κάθε πίστα μαζεύει χρήματα με τα οποία μπορεί να αγοράσει εξοπλισμό, όπλα και αστεία ρούχα!

Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό με πολύ όμορφα 3D γραφικά και εκτός του ότι είναι δωρεάν, διαθέτει επιλογή για να χαμηλώσουμε την ποιότητα των γραφικών για να μπορούμε να το παίξουμε σε συσκευές με λιγότερες επιδόσεις.

Μπορείτε να το βρείτε στο Google Play Store.

0 στο: "Major Mayhem: Ένα τρελό και άκρως διασκεδαστικό shoοt' em up παιχνίδι"