Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Dead Space: Το εκπληκτικό παιχνίδι κόσμημα που αξίζει να αποκτήσετε


Το Dead Space είναι ένα εκπληκτικό third-person shooter παιχνίδι για κονσόλες και για υπολογιστές από την πασίγνωστη εταιρία, EA Games. Πρόκειται για ένα θρίλερ εμπνευσμένο από τις ταινίες Alien με φοβερή ατμόσφαιρα και καταπληκτικά γραφικά.


Το σενάριό του εκτυλίσσεται στο μέλλον όταν ένας εγκαταλελειμένος διαστημικός σταθμός εκπέμπει ένα σήμα, το οποίο ο ήρωάς μας πηγαίνει να εξακριβώσει. Το πλήρωμα έχει υποστεί σφαγή και τέρατα του διαστήματος πετάγονται από κάθε γωνία και όπως πάντα ο ήρωάς μας, αντί να σηκωθεί να φύγει, θέλει οπωσδήποτε να διαλευκάνει το έγκλημα. Τρέλα!

Το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι, λοιπόν, ήρθε στο Android και πολύ χαιρόμαστε να βλέπουμε μεταφορές γνωστών παιχνιδιών στην αγαπημένη μας πλατφόρμα. Ζήστε μια νέα, αλλά παρόμοια περιπέτεια με αυτή του αυθεντικού παιχνιδιού χωρίς καμία έκπτωση σε ποιότητα γραφικών και το καλύτερο από όλα σε φοβερή τιμή! Ο χειρισμός του είναι πανεύκολος και για πρώτη φορά βλέπουμε gameplay χωρίς να υπάρχουν πλήκτρα, πράγμα πολύ βολικό αφού εκμεταλλευόμαστε όλη την οθόνη και δε μας ενοχλούν στη θέαση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κινείστε διαρκώς και να πυροβολείτε ότι κινείται. Μια πολύ καλή τακτική επίσης είναι να το βάζετε στα πόδια!

Θα το βρείτε στο Android Market / Google Play στην τιμή των 0,49€ για λίγες μόνο ημέρες.

3 στο: "Dead Space: Το εκπληκτικό παιχνίδι κόσμημα που αξίζει να αποκτήσετε"