Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Continuity 2: Λίγο platform, λίγο puzzle αλλά ένα πολύ έξυπνο και εθιστικό Android παιχνίδι!


Από όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Play Store, μας αρέσουν αυτά που είναι διαφορετικά, που έχουν να προσφέρουν κάτι νέο στον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε συνηθίσει. Παιχνίδια σαν το Zen Bound 2, που τα βλέπεις και λες: "Ποιος το σκέφτηκε τώρα αυτό το πράγμα;", κυκλοφορούν άπειρα και πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα ακόμα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, το Continuity 2. Έχει platform χαρακτήρα και στοιχεία από puzzle, όλο μαζί προσφέρει κάτι νέο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο Android.Χειριζόμαστε έναν τύπο ο οποίος έχει χαθεί σε κάποιον λαβύρινθο. Σκοπός του είναι να μαζέψει τα αντικείμενα με το "1", να πάρει το κλειδί και να ανοίξει την πόρτα για να φύγει όμως οι διάδρομοι του λαβυρίνθου οδηγούν σε αδιέξοδα. Εδώ λοιπόν μπαίνει το κομμάτι του puzzle καθώς με ένα διπλό άγγιγμα της οθόνης βλέπουμε όλο το λαβύρινθο σε κομμάτια, τα οποία μπορούμε να μετακινήσουμε με σκοπό να δημιουργήσουμε ασφαλή διάδρομο για τον ήρωά μας.

Οι πίστες έχουν αυξανόμενη δυσκολία και θα πάθετε πλάκα με την πολυπλοκότητα μερικών από αυτές, ενώ ο χειρισμός είναι σχετικά απλός και στηρίζεται σε χειρονομίες (gestures) και όχι σε πλήκτρα. Στη δωρεάν έκδοση μπορείτε να παίξετε τους πρώτους δύο κόσμους σε σύνολο 18 επιπέδων, ενώ αν τελικά σας αρέσει και αγοράσετε την πλήρη έκδοση θα έχετε πρόσβαση σε πολλές περισσότερες και δυσκολότερες.


Είναι πραγματικά πανέξυπνο και πρωτότυπο, ενώ κάθε πίστα απαιτεί νέο τρόπο σκέψης για να λυθεί. Είναι ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια που θα αποκτήσετε ποτέ και ελπίζω να υποστηριχθεί με πολλές  νέες πίστες σε επερχόμενες αναβαθμίσεις.

Θα βρείτε:

0 στο: "Continuity 2: Λίγο platform, λίγο puzzle αλλά ένα πολύ έξυπνο και εθιστικό Android παιχνίδι!"