mVideoPlayer HD: Ο καλύτερος player στο Android, θα αντικαταστήσει σίγουρα αυτόν που χρησιμοποιείτε


Περιπλανηθήκαμε πολύ ανάμεσα στους player για το Android θέλοντας να βρούμε ότι καλύτερο γίνεται για να παίξουμε τις ταινίες και τα βίντεό μας. Γίνεται ένας player να παίζει όσο πιο πολλά είδη αρχείων γίνεται, να μας βρίσκει αυτόματα υπότιτλους και να κατηγοριοποιεί τις ταινίες, τις σειρές και τα δικά μας βίντεο; Γινεται και λέγεται mVideoPlayer HD.

Πρόκειται λοιπόν για έναν πλήρη video player για ταμπλέτες (αλλά και για κινητά) ο οποίος το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ψάξει τη συσκευή μας για βίντεο αρχεία και να τα κατηγοριοποιήσει σε ταινίες, σειρές και προσωπικά. Έχει τη δυνατότητα να μας βρει πληροφορίες αλλά και αφίσες για την κάθε ταινία ξεχωριστά από την καλύτερη βάση δεδομένων στο ίντερνετ, το imdb ενώ μας λύνει τα χέρια και με τους υπότιτλους κατεβάζοντας τους κατάλληλους, αν υπάρχουν, σε όποια γλώσσα θέλουμε από το opensubtitles!


Το καλύτερο από όλα είναι οτι μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα βίντεό μας και με άλλους media player που έχουμε εγκατεστημένους στη συσκευή μας. Μπορούμε δηλαδή να το χρησιμοποιήσουμε απλά ως βάση δεδομένων για κατηγοριοποίηση και αρχειοθέτηση! Διαχειρίζεται όλους τους τύπους αρχείων που μπορεί να παίξει η συσκευή σας, ακόμα και .mkv για τις ταινίες μεγάλης ανάλυσης.

Είναι πολύ σταθερός, με όμορφο περιβάλλον και διαθέτει έκδοση και για κινητά αλλά όχι με όλες τις δυνατότητες που προαναφέραμε. Λειτουργεί μόνο σε συσκευές με Android 4 ICS και είναι δωρεάν αν θέλετε να αντικαταστήσετε τον Mobo ή τον Rock player.

Θα τον βρείτε σε τρεις εκδόσεις:

Σχόλια

  1. Θα διαφωνήσω σε αυτό το άρθρο. Τον MX Player τον έχεις δοκιμάσει?? Δεν συγκρίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κάπως δύσκολο να πεις πως ένας media player είναι ο καλύτερος. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του MX είναι οτι εκμεταλλεύεται όλους τους πυρήνες της συσκευής άρα κάνει και καλύτερη διαχείριση πόρων. Αν δεν κολλάει το βίντεο, λίγο τους ενδιαφέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά τους περισσότερους.

      Όμως αυτό που έχει ο mVideoPlayer και με έκανε να αποφασίσω οτι είναι συνολικά πιο πλήρης από τους υπόλοιπους είναι η ευκολία που σου προσφέρει με τους υπότιτλους, τις πληροφορίες από το imdb και γενικά η όλη εικόνα του. Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί χρήστες, αυτά θα εκτιμήσουν περισσότερο. Δε συμφωνείς;

      Διαγραφή
    2. Με αποστόμωσες. Με τέτοια επιχειρήματα που πάω και εγώ να τα βάλω με τον δόκτωρ?

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα! Προσπαθώ απλά να τα δω σφαιρικά και να αξίζουν αυτά που προτείνω.

      Διαγραφή
    4. Na rotisw kati wraia to katebazoume meta ti diadikasia thelei gia na doume tainies?

      Διαγραφή
    5. Κατ'αρχάς να κατεβάσεις τις ταινίες που θέλεις. Ύστερα αυτό κάνει όλα τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  2. Ρε συ, εσύ και ο Salih την κάνατε από το osarena?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Chris. Γιατί ????? Δεν έχει άλλα video δηλαδή ????

      Διαγραφή
    2. Τα βίντεο με χακιές και τα app inventor θα συνεχιστούν. Το osarena tv σταμάτησε όμως πιθανότατα το καλοκαίρι θα δοκιμάσουμε κάτι νέο και πολύ καλύτερο.

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή εμείς με το 3,2 honeycomb παπαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν ναι, αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι αξιόλογοι.

      Διαγραφή
  4. Χρησιμοποιω αρκετα και τον DICE player ενας λογος ειναι η ενσωματωση του samba server που σου επιτρεπει το streaming αρχειων media απο share folder του υπολογιστη κατευθειαν στην οθονη του κινητου.
    § Δοκιμασα για λιγο τον φρεσκο vlc αλλα η alpha εκδοση,που βρισκεται,ειναι μετρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα εχεις δικιο(δηλαδη με βρισκεις συμφωνο)μιλωντας για τον καλυτερο player.Τουλαχιστον για καθημερινη χρηση,ο mVideoPlayer ειναι ο πιο βολικος,αυτος που δεν κολλαει με τιποτα και που παραμετροποιειται σε μεγαλυτερο βαθμο απο τους υπολοιπους.
      Τελος,το ενδεικτικο διπλα απο το καθε video,σχετικα με το εαν και ποσο εχεις δει απο την διαρκεια ενος Video,ειναι πολυ εξυπνο.

      Διαγραφή
    2. Ναι! Πολύ καλή λεπτομέρεια. Του λείπει μόνο streaming σε dlna συσκευές αλλά δεν πειράζει.
      Επειδή είμαι τακτικός άνθρωπος μου αρέσει που τα κατηγοριοποιεί, κατεβάζει τα poster κλπ.

      Διαγραφή
  5. καλησπέρα μια ερώτηση αγόρασα το toshiba tablet at100-100 android 3.1 εγώ τι πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω για να κατεβάζω ταινίες και πιο πρόγραμμα να κατεβάσω να παίζει με υπότιτλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βάλεις την ταινία σου στο mVideoPlayer, ψάχνει αυτόματα για υπότιτλους, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται και καποιο αλλο προγραμμα για να κατεβασω την ταινια;

      Διαγραφή
    3. Την ταινία την αγοράζεις. Το κατέβασμα είναι παράνομο.

      Διαγραφή
  6. Μου εμφανίζει κατά την αναπαραγωγή της ταινίας διπλούς υπότιτλους, Ελληνικά και μάλλο Κινέζικα. Το αρχείο των Ελληνικών υποτίτλων είναι εξωτερικό srt. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε στο "Preferences > Video Player > Character encoding" και διάλεξε το "Greek ISO-8859-7".

      Αν συνεχίσει να στους δείχνει διπλούς πάτα πάνω στην οθόνη την ώρα που παίζει η ταινία και στο μενού που θα εμφανίσει πάνω δεξιά πάτησε "Subtitle > Disable".

      Διαγραφή
  7. paidia ipoklithite ston KRIS einai KORIFAIOS KAI ME EXEI VOITHISE SE PAMPOLA PRAGMATA PANTA EDW ERXOMAI OTAN THELW OTIDHPOTE!!!!!!!!!!!EINAI ENAS KAI MONADIKOS.........EUXARISTO POLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κώστα για τα καλά σου λόγια αλλά σε παρακαλώ τις ευχαριστίες μέσω email καλύτερα.

      Διαγραφή
  8. καλησπερα. το ονομα μου είναι χρηστος ,,,,, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω ένα ταμπλετ xoom android version 4.1.2 και μερικες φορες θέλω να δω καποιες ταινιες on line OXI NA TIS ΚΑΤΕΒΑΣΩ ,,,,ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ ΟΝ LINE ΑΛΛΑ δεν μπορώ υπαρχει καποιο προγραμμα που πρεπει να έχω ? .... τις ταινιες απο το youtube τις βλεπω κανονικα αλλα καποιες αλλες ταινιές ΄΄οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρήστο. Από ποιες σελίδες εννοείς; Αν χρησιμοποιήσεις τον Firefox νομίζω πως γίνεται.

      Διαγραφή
    2. k ego to idio zitao.. me ton firefox den pezei..ektos an thelei kapia rithmisi to box moy poy den xero na kano ego

      Διαγραφή
    3. Καμία ρύθμιση Τριαντάφυλλε. Κάποια τα παίζει και κάποια όχι. Ο Firefox μπορεί να χειριστεί τα περισσότερα οπότε αν δεν μπορείς ούτε με αυτόν μάλλον δε γίνεται.

      Διαγραφή
  9. kalispera file .. exo gorasei ena tv box k eidika to iconbit toukan duo k einai se android 4 alla se site on line tainion den moy pezei tis tainies eno to box ipostirizei o flash 10.1 .. ta site einai to olline filmer h to gamato... exo dokimasei k to photon alla einai poli argos... mipos mou protiis kapia lisi????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σας, θα ήθελα βοήθεια για να μπορώ να κατεβαζω ταινίες,εχω tablet και κατέβασα το mvideo player,μετά όμως τι κάνω;;;;;;;;;;;;ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εφαρμογή αυτή δεν κατεβάζει ταινίες. Βάζει στη σειρά αυτές που έχεις στο δίσκο σου.

      Διαγραφή
    2. OK!!επρεπε ομως να κατεβασω μια τετοια εφαρμογη για να διαχειριζομε τις ταινιες και μεσα απο εκει να τις βλεπω σωστα?????????????????. Το υπολοιπο κομματι πως κατεβαζω ταινιες στο tablet; απο ποιο site; και οταν κατεβασω την ταινια θα μπει αυτοματα στην εφαρμογη που κατεβασα; πολλες αποριες....ελπιζω να εχεις χρονο,ευχαριστω!!

      Διαγραφή
    3. Η εφαρμογή απλά σου εμφανίζει με όμορφο τρόπο τα βίντεο και βρίσκει εύκολα υπότιτλους. Στις ρυθμίσεις ορίζεις την πηγή από όπου θα βρίσκει τα βίντεό σου (το σκληρό σου δηλαδή).

      Από πού θα κατεβάσεις ταινίες δεν μπορώ να σου πω γιατί θεωρείται παράνομο. Η λέξη κλειδί όμως είναι "torrent".

      Διαγραφή
  11. Eυχαριστω,ευχαριστω,ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υποστηριζει αναπαραγωγη αρχειων και κατηγοριοποιηση απο samba server? Ξερεις καποιον player που να το κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν μπορεί. Όσο για αρχεία βίντεο μέσω Samba, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα file explorer.

      Διαγραφή
  13. γεια σασ εχω ενα ταμπλετ samsung δεν μπορω να κατεβασω υποτιτλουσ με τιποτα μερικεσ φορεσ κατεβαζει το bs αλλα μετα απο πολυ κοπο κατεβασα και αλλα προγραμματα αλλα ελληνικοι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται μπορει καποιοσ να με βοηθησει ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το mVideo player μπορείς να κατεβάσεις πατώντας Options και μετά Find subtitle.

      Διαγραφή
  14. το εκανα αυτο αλλα δεν κατεβαζει.εγκατεστησα παλι το bs και τουσ κατεβαζει τωρα.ξερεισ γιατι με τα αλλα προγραμματα δεν βγαζει υποτιτλουσ;και κατι αλλο προσπαθουσα να εγκαταστησω τον flash player αλλα δεν γινοταν εγκατασταση οσεσ φορεσ και αν προσπαθησα. κατα τυχη επεσα πανω σε ενα παιχνιδι απο το play store και μαζι με την εγκαταστσαση που παιχνιδιου εγκατασταθηκε και ο flas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδη ειμαι λιγο καινουριος με τα tablets...το mVideoPlayer κατεβαζει τις ταινιες τσαμπα ή πρεπει να τις καταβασω εγω...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τις κατεβάζει. Κατηγοριοποιεί αυτές που έχεις ήδη στο δίσκο σου.

      Διαγραφή
  16. Και πως που προτεινεις να τις κατεβασω? Μεσω torrent στην εφαρμογη,στο pc ή μεσω καποιου αλλου προγραμματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εχω το ιδιο προβλημα με τον stelio s (Μου εμφανίζει κατά την αναπαραγωγή της ταινίας διπλούς υπότιτλους, Ελληνικά και μάλλο Κινέζικα. Το αρχείο των Ελληνικών υποτίτλων είναι εξωτερικό srt.)
    εγω δεν θα τα λεγα κινεζικα αλλα συμβολα. εκανα οτι του προτεινες αλλα εξακολουθει να μην γινεται στα ελληνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκαταστησε τον MX player και ρύθμισε τον mVideo player να παίζει τα βίντεο με αυτόν.

      Διαγραφή
  18. ........Kαι τωρα ηρθε η ωρα(με τον καλυτερο player) να δω την ταινια οχι στην καταπληκτικη 7" οθονη του nexus 7 2013 αλλα με hdmi στην tv!!!!!! .Και τωρα τι???? Ποια ειναι η λυση Γιατρε μου. Το εφερα ετσι πλαγιος(xaxaxa) γιατι δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα για το προβλημα αυτο.
    Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα δεν κατάλαβα ποιο είναι όμως. Θέλεις να συνδέσεις το Ν7 με HDMI στην tv;

      MHL καλώδιο φίλε και αν δουλέψει.

      Διαγραφή
    2. Nαι αυτό θέλω γιατρέ μου.
      Με το MHL δεν νομίζω δες εδώ:http://www.tested.com/tech/android/457205-mhl-vs-slimport/
      Για το SlimPort υπάρχουν αρκετές αναφορές σε forum οτι δεν δουλεύει.
      Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα θα με ενδιέφερε πολύ.

      Διαγραφή
  19. Ego thelo na se Robison,enough katevazo tis tenies apo torrent den mou tis pernaei mesa sto mvideoplayer.kano Kati lathos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Grapse lathos.molis Ida POS OK tenies ine mesa,OK ipotitloi den mpenoun.giati?sorry an se kourasa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαίνεται στις εικόνες, κάτω από την ταινία έχει ένα κουμπί "Options". Το πατάς, επιλέγεις "Find subtitle" και εμφανίζει το μενού για να κατεβάσεις τους υπότιτλους.

      Διαγραφή
  21. Δειτε αυτο το site το πιο ευκολο και ενημερωμενο απο ολα http://online-movies.cc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τον κατεβασα τον mvideoplayer αλλα δεν εχω ηχο στην ταινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησιμοποίησε τον mVideoPlayer ως βάση δεδομένων για τις ταινίες σου αλλά παίξε τις με τον MX Player ου είναι πολύ καλύτερος.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ chris.θα ηθελα να μου πεις και ενα καλο antivirius για android

      Διαγραφή
    3. Δε χρησιμοποιώ antivirus αλλά το Avast καλό είναι.

      Διαγραφή
  23. Kalhspera stelnw stin sd card arxeia mousikis(mp3)kai video(mp4) alla den ta paizei.leitourgiko adroid 4.2 deixnei toi apothikeftikan alla leei oti den mpori na ta anaparaksi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε να τα παίξεις με τον ενσωματωμένο player ότι ES File Explorer ή με τον MX Player.

      Διαγραφή
    2. h apantisi sou me evale se skepsis.....aniksa tin kamera mou kai ksekinisa ena video ligon depterolepton kai meta to stamatisa.meta apo ligo ksekinisa tin anaparagogi alla kai ekei akoma mou leei adinaton i anaparagogi!

      Διαγραφή
    3. Η κάμερα τι σχέση έχει με το Android;

      Διαγραφή
  24. sinopsizo!exw external sd,system,sd card!simperasma otan petaw arxeia se SDcard den mpori na ta anaparagagi to kinito eno stin external mpori!to video pou kategrapsa apothikeftike stin SD card opote kai den anaparagete!iparxi kapia lisi epidi i mnimi tilefonou einai mikri na apothikevonte stin SD card(32 gb)kai na anaparagonte xwris provlima?an nai poia lisi protinis,euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε μέρα παίζω όλων των τύπων αρχεία από εσωτερική και εξωτερική μνήμη χωρίς πρόβλημα. Ειλικρινά δεν πάει κάπου το μυαλό μου.

      Διαγραφή
  25. Μια ερωτησουλα!!!δεν μπορω να δωβιντεακια στο facebook!δεν τα ανοιγει!τι χρειαζεται να κατεβασω?you tube παιζει κανονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την εφαρμογή του Facebook προσπαθείς να τα δεις; Είναι ανεβασμένα στο YouTube ή είναι από άλλη υπηρεσία;

      Διαγραφή
  26. chris pws mporo na epanafero tin micro sd mou stin ergostasiaki katastasi,mallon leipoun kapia certificated
    pou xreiazonte gia na epikinonisoun me to kinito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ok,done!!!super thanks!kati allo otan kanw egkatastasi ena application se merika mou emfanizi "parousiastike ena provlima me tin analisi paketou"kseris kati gi auto kai pws tha to epiliso?euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δε λύνεται. Απλά το συγκεκριμένο πακέτο δεν υποστηρίζει τη συσκευή σου.

      Διαγραφή
  28. καλησπερα εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα την βοηθεια.βαζω στο ταβλετ καλοδιο otg με στικακι επανω και προσπαθω να δω ταινιες απω το στικακι αλλα δεν μου εμφανιζει καθωλου το στικακι .τι πρεπει να κανω.το ταβλετ ειναι samsung galaxy tab 3 t110

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα σιγουρεψου οτι ειναι FAT32 αν δεν ξερεις πως ψαξε το στο google.Αν ειναι FAT32 δοκιμασε με κανα file explorer η αυτον που εχει στη συσκευη σου να δεις αν ΄΄'υπαρχει΄''η ταινια αφου υπαρχει ανοιξε το με τον player σου

      Διαγραφή
    2. Άνοιξε το στικάκι με το ES file explorer.

      Διαγραφή
  29. Προσωπικα χρησιμοποιω χρονια τον bs player pro αν και το Samsung tablet εχει φοβερο player,με πολύ καλα αποτελέσματα στα παντα και σε online subtitles.Είναι πληρες παραμετροποιησημος και με αρκετα update κάθε χρονο,και πληρη υποστηριξη στην Ελληνικη γλωσσα,και παιζει ολους τους τυπους αρχειων.Δοκιμασα κι αλλους και ηταν μακραν ο καλυτερος.Το συγκεκριμενο που προτείνεις τον βλεπω πρωτη φορα.Δεν χανω τιποτα να τον κατεβασω για δοκιμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχω το nexus 7 καί θέλω να εγκαταστησω το flash player για να βλέπω τν ξέρει κανένας πως? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες αυτό:

      http://www.doctorandroid.gr/2014/05/flash-player-android-44-kitkat.html

      Διαγραφή
  31. Υπάρχει player που να παιζει MKV, με DTS downmix και ελληνικους υπότιτλους?
    mVideoPlayer HD και ΜΧ player δεν κάνουν downmix (ουτε με custομ codec)
    VLC και Video Ulytimate HD δεν υποστηρίζουν ελληνικα και εχουνε πολλά σπασίματα.
    Κάποια άλλη πρόταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω όρο δοκίμασες ότι καλύτερο υπάρχει. Δες και το XBMC που νομίζω είναι το τελευταίο ποιοτικό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter