Τα παιχνίδια της Kairosoft πραγματοποιούν τα όνειρά μας!


Όταν ήμασταν μικροί, μας ρωτούσαν τι θα θέλαμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Επειδή πολλοί από εμάς δεν τα κατάφεραν (ακόμα), η Kairosoft δημιούργησε μερικά όμορφα παιχνίδια καταστάσεων για να πάρουμε μια γεύση. Μήπως θα θέλατε να είστε μέλος σε μια από τις ομάδες της Formula 1, ή μήπως θα θέλατε να είστε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας; Πριν απαντήσετε, παίξτε ένα από τα παιχνίδια για να δείτε οτι δεν είναι μόνο η δόξα που σας περιμένει, αλλά και πολλά προβλήματα.


Δημιουργός των παιχνιδιών, είναι η ιαπωνική Kairosoft η οποία πατάει επάνω στο ίδιο μοτίβο για όλα τα παιχνίδια της. Έχουν ένα ρετρό στυλ σε γραφικά και μουσική, πράγμα που τα κάνει να παίζουν σε όλες τις συσκευές και στοχεύει στο σενάριο αλλά και στις καταστάσεις που προκύπτουν για κάθε ένα από αυτά. Σκοπός όλων είναι να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για να φτάσουμε την ομάδα ή την επιχείρησή μας όσο ψηλότερα γίνεται. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μας προσφέρεται για να επιλέξουμε.

Game Dev Story
Όλα ξεκίνησαν με το Game Dev Story. Σκοπός είναι να διοικήσουμε μια εταιρία κατασκευής videogame και να καταφέρουμε τα παιχνίδια της, να κερδίσουν το βραβείο της χρονιάς. Ξεκινάμε με ένα γραφείο πέντε επί πέντε και δύο ατάλαντους υπαλλήλους, κατασκευάζοντας μουσική για ιστοσελίδες (Μπλιαχ!). Σιγά σιγά όμως και αφού μαζέψουμε αρκετό κεφάλαιο κατασκευάζουμε και δικά μας παιχνίδια και τα ρίχνουμε στην αγορά. Έχουμε να σκεφτούμε πώς θα τα διαφημίζουμε, ποια κονσόλα είναι η κατάλληλη για μεγάλες πωλήσεις, να αγοράσουμε δικαιώματα και πάνω από όλα τι είδους παιχνίδι θα φτιάξουμε και ποιος θα είναι ο σκοπός του. Αν ζαλιστήκατε με όλα αυτά υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα σας κρατήσουν κολλημένους.

Θα το βρείτε με κόστος 1,88€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

Hot Springs Story
Το έχουν στην κουλτούρα τους οι Ιάπωνες να επισκέπτονται τέτοια μέρη με θερμά λουτρά. Προσπαθήστε να χτίσετε και να διοικήσετε τη δική σας επιχείρηση θερμών λουτρών κατασκευάζοντας δωμάτια για φιλοξενία, τζακούζι, εστιατόρια και άλλα πολλά για να ευχαριστήσετε τους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας.

Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

Grand Prix Story
Πώς είναι άραγε να είσαι ο ιδιοκτήτης μια ομάδας Formula 1; Ζήστε την οργάνωση, τη δόξα αλλά και το άγχος μιας ομάδας Grand Prix. Δείτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, κλείστε χορηγούς, εκπαιδεύστε οδηγούς, εξελίξτε το μονοθέσιό σας και μεταποιήστε το με όποιον τρόπο θέλετε για να οδηγήσετε την ομάδα σας στις νίκες.


Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)


Pocket League Story
Ερχόμαστε και σε ένα σπορ που το κατέχουμε στην Ελλάδα. Εσύ φίλε, προπονητή της κερκίδας που νομίζεις οτι τα ξέρεις όλα, εδώ σε θέλω. Γίνετε manager σε μια ομάδα ποδοσφαίρου και διαχειριστείτε τα έσοδά της. Κάντε τις μεταγραφές σας επιλέξτε το προπονητικό team και χτίστε από προπονητήριο έως και ολόκληρο γήπεδο. Οι επιτυχίες φέρνουν και κόσμο οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να δημιουργήσετε όσο μεγαλύτερο οπαδικό κοινό μπορείτε!

Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

World Cruise Story
Μήπως το όνειρό σου ήταν να γίνεις καπετάνιος; Ναι αλλά όχι σε καμιά τράτα του Αιγαίου, αλλά στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Ξεκινήστε χτίζοντας κομμάτι κομμάτι το υπερωκεάνιό σας. Καζίνο, εστιατόρια και πισίνες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας. Επιλέξτε τους προορισμούς που θέλετε να επισκεφτείτε και φιλοξενήστε μέχρι και βασιλιάδες στις καμπίνες σας!


Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)


Αυτά ήταν μερικά από τα σενάρια που μας προσφέρει η εταιρία, με πολλή φαντασία και αντοχή στο χρόνο. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ελκύει και τα χρήματα που θα ξοδέψετε για αυτό δε θα πάνε χαμένα. Βρείτε επίσης και τα Epic Astro Story, Mega Mall Story, Dungeon Village και το νεότερο Cafeteria Nipponica, τα οποία είναι στο ίδιο ύφος, στο Play Store.

Σχόλια

  1. doctor συγνωμη που ποσταρω εδω για αλλα θεματα αλλα δε μπορω να βρω που θα το κανω.αν θες κατατοπισε με να μη φυτρωνω οπου ναναι!!
    2 θεματακια εχουν προκυψει
    1-εχουμε το turbo-x hive του πλαισιου που το ροταραμε επιτυχως λογω εσενα!!καμμια φορα μου κανει ρεσταρτ απο μονο του σπανια ομως,αλλα το κανει κ δε ξερω αν πρεπει να προβληματιζομαι η οχι???δε τρεχω κατι βαρυ η απαιτιτικο νομιζω,αλλα σπανιως κανει καποιο ρεσταρτ

    2-εχω δει εκδοσεις youtube gmail καινουριες,εγω εχω ακομα αυτες που προυπηρχαν οταν το πηρα προ 6μηνου!!μπορω να αναβαθμισω η να μεινω με τις παλιες??

    παρεπιπτοντως ωραιο το ποστ με τα παιχνιδια,το γεμιζουν το ματι αμεσως!!!

    υγ.συγχαρητηρια που μου προτεινες τον maxthon brownser!!τον εβαλα κ στους υπολογιστες να φανταστεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να βρεις τα αντίστοιχα άρθρα για να σχολιάσεις αλλά δεν πειράζει. Δε θα σκάσουμε κιόλας.

      Σχετικά με τα restart: Φταίει το Android. Δεν έχεις κάτι να ανησυχείς και το δικό μου τα κάνει που και που.

      Σχετικά με τα Google Apps: Αν σου βγάζει στο Play Store να ενημερώσεις, κάν' το. Αν τις έχεις βρει από κάπου αλλού και θες να τις περάσεις χειροκίνητα, κάνε ένα backup από τις παλιές για καλό και για κακό.

      O Maxthon τα σπάει!

      Διαγραφή
  2. οντως πολυ γερος ο Maxthon!στην αρχη ημουν επιφυλακτικος αλλα σκοτωνει!!!ειδικα στα πς που δε το περιμενα παει σφαιρα κ εχει κ κομφορ αρκετα!!οπως παντα βοηθησες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter