Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Τα παιχνίδια της Kairosoft πραγματοποιούν τα όνειρά μας!


Όταν ήμασταν μικροί, μας ρωτούσαν τι θα θέλαμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Επειδή πολλοί από εμάς δεν τα κατάφεραν (ακόμα), η Kairosoft δημιούργησε μερικά όμορφα παιχνίδια καταστάσεων για να πάρουμε μια γεύση. Μήπως θα θέλατε να είστε μέλος σε μια από τις ομάδες της Formula 1, ή μήπως θα θέλατε να είστε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας; Πριν απαντήσετε, παίξτε ένα από τα παιχνίδια για να δείτε οτι δεν είναι μόνο η δόξα που σας περιμένει, αλλά και πολλά προβλήματα.


Δημιουργός των παιχνιδιών, είναι η ιαπωνική Kairosoft η οποία πατάει επάνω στο ίδιο μοτίβο για όλα τα παιχνίδια της. Έχουν ένα ρετρό στυλ σε γραφικά και μουσική, πράγμα που τα κάνει να παίζουν σε όλες τις συσκευές και στοχεύει στο σενάριο αλλά και στις καταστάσεις που προκύπτουν για κάθε ένα από αυτά. Σκοπός όλων είναι να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για να φτάσουμε την ομάδα ή την επιχείρησή μας όσο ψηλότερα γίνεται. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μας προσφέρεται για να επιλέξουμε.

Game Dev Story
Όλα ξεκίνησαν με το Game Dev Story. Σκοπός είναι να διοικήσουμε μια εταιρία κατασκευής videogame και να καταφέρουμε τα παιχνίδια της, να κερδίσουν το βραβείο της χρονιάς. Ξεκινάμε με ένα γραφείο πέντε επί πέντε και δύο ατάλαντους υπαλλήλους, κατασκευάζοντας μουσική για ιστοσελίδες (Μπλιαχ!). Σιγά σιγά όμως και αφού μαζέψουμε αρκετό κεφάλαιο κατασκευάζουμε και δικά μας παιχνίδια και τα ρίχνουμε στην αγορά. Έχουμε να σκεφτούμε πώς θα τα διαφημίζουμε, ποια κονσόλα είναι η κατάλληλη για μεγάλες πωλήσεις, να αγοράσουμε δικαιώματα και πάνω από όλα τι είδους παιχνίδι θα φτιάξουμε και ποιος θα είναι ο σκοπός του. Αν ζαλιστήκατε με όλα αυτά υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα σας κρατήσουν κολλημένους.

Θα το βρείτε με κόστος 1,88€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

Hot Springs Story
Το έχουν στην κουλτούρα τους οι Ιάπωνες να επισκέπτονται τέτοια μέρη με θερμά λουτρά. Προσπαθήστε να χτίσετε και να διοικήσετε τη δική σας επιχείρηση θερμών λουτρών κατασκευάζοντας δωμάτια για φιλοξενία, τζακούζι, εστιατόρια και άλλα πολλά για να ευχαριστήσετε τους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας.

Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

Grand Prix Story
Πώς είναι άραγε να είσαι ο ιδιοκτήτης μια ομάδας Formula 1; Ζήστε την οργάνωση, τη δόξα αλλά και το άγχος μιας ομάδας Grand Prix. Δείτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, κλείστε χορηγούς, εκπαιδεύστε οδηγούς, εξελίξτε το μονοθέσιό σας και μεταποιήστε το με όποιον τρόπο θέλετε για να οδηγήσετε την ομάδα σας στις νίκες.


Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)


Pocket League Story
Ερχόμαστε και σε ένα σπορ που το κατέχουμε στην Ελλάδα. Εσύ φίλε, προπονητή της κερκίδας που νομίζεις οτι τα ξέρεις όλα, εδώ σε θέλω. Γίνετε manager σε μια ομάδα ποδοσφαίρου και διαχειριστείτε τα έσοδά της. Κάντε τις μεταγραφές σας επιλέξτε το προπονητικό team και χτίστε από προπονητήριο έως και ολόκληρο γήπεδο. Οι επιτυχίες φέρνουν και κόσμο οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να δημιουργήσετε όσο μεγαλύτερο οπαδικό κοινό μπορείτε!

Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)

World Cruise Story
Μήπως το όνειρό σου ήταν να γίνεις καπετάνιος; Ναι αλλά όχι σε καμιά τράτα του Αιγαίου, αλλά στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Ξεκινήστε χτίζοντας κομμάτι κομμάτι το υπερωκεάνιό σας. Καζίνο, εστιατόρια και πισίνες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας. Επιλέξτε τους προορισμούς που θέλετε να επισκεφτείτε και φιλοξενήστε μέχρι και βασιλιάδες στις καμπίνες σας!


Θα το βρείτε με κόστος 3,49€ στο Google Play Store. (Δωρεάν Lite έκδοση)


Αυτά ήταν μερικά από τα σενάρια που μας προσφέρει η εταιρία, με πολλή φαντασία και αντοχή στο χρόνο. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ελκύει και τα χρήματα που θα ξοδέψετε για αυτό δε θα πάνε χαμένα. Βρείτε επίσης και τα Epic Astro Story, Mega Mall Story, Dungeon Village και το νεότερο Cafeteria Nipponica, τα οποία είναι στο ίδιο ύφος, στο Play Store.

3 στο: "Τα παιχνίδια της Kairosoft πραγματοποιούν τα όνειρά μας!"