Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Running Fred: Οι περιπέτειες του Fred συνεχίζονται. Βοηθήστε τον να μη τον πάρει ο Χάρος!


Με το Fred έχουμε ξαναγνωριστεί και παλαιότερα όταν κατά λάθος έπεσε στο φρεάτιο του ασανσέρ του. Αυτή τη φορά έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα αφού τον κυνηγάει ο ίδιος ο Χάρος και χρειάζεται τη βοήθειά μας για να  του ξεφύγει. Ο λόγος για το Running Fred, ένα gore παιχνίδι επιβίωσης με απώτερο σκοπό απλά να μην πεθάνουμε.


Όπως και το Falling Fred έτσι και αυτό, είναι ένα παιχνίδι αλλιώτικο από τα άλλα. Πολύ αίμα, τρελές παγίδες και ένας συμπαθέστατος τύπος που προσπαθεί να μαζέψει νομίσματα. Κατά τα άλλα είναι ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό που σκοπό έχει να τεστάρει τα αντανακλαστικά μας.


Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός,αρκεί να στρίψουμε τη συσκευή μας δεξιά αριστερά για να στρίψει ο Fred και να πατήσουμε πάνω της για να πηδήξει. Μπορούμε να μαζέψουμε δωράκια και power-up που θα βοηθήσουν το Fred να τα καταφέρει. Με όμορφα 3D γραφικά (έχουμε δει και καλύτερα) και ένα περιβάλλον που θυμίζει μπουντρούμι, σε βάζει κατευθείαν στο νόημα ακολουθώντας ένα απλό tutorial.

Στο Nexus S είχε κάποια κολλήματα, σε διπύρηνες συσκευές όπως το Asus Transformer όμως, είναι όνειρο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

1 στο: "Running Fred: Οι περιπέτειες του Fred συνεχίζονται. Βοηθήστε τον να μη τον πάρει ο Χάρος!"