Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Falling Fred: Ακόμα ένα psycho παιχνίδι στο Android


Ο Fred είναι ένας μικροαστός υπαλληλάκος (κάτι σαν εμάς εδώ στην Ελλάδα). Η ιστορία του ξεκινάει από το σημείο που πέφτει μέσα στον ακάλυπτο του σπιτιού του, δεν ξέρουμε δυστυχώς τι προηγήθηκε, αν δηλαδή τίναζε την κουβέρτα και γλίστρησε, αν πρόκειται για καθαρή αυτοκτονία ή αν τον έσπρωξε η πεθερά του από το μπαλκόνι (χαχαχα!), καλούμαστε όμως να τον βοηθήσουμε να προσγειωθεί όσο πιο μαλακά γίνεται.


Ελέγξτε την πτώση του Falling Fred μέσω του αξελερόμετρου (accelerometer) της συσκευής και προσπαθήστε να αποφύγετε ότι βρει μπροστά του, από τα μπαλκόνια και τα κομπινεζόν της γειτόνισσας, μέχρι φωτιές και λέιζερ (πολύ high tech πολυκατοικία)!!!

Αν βαρεθείτε το Fred δεν πειράζει. Μπορείτε να σπρώξετε από το μπαλκόνι τη Lady Gaga, τον Osama, τον (μισητό) Justin Bieber και άλλους πολλούς αρκεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη για να τους ξεκλειδώσει. Κατά τα άλλα περιέχει πολύ όμορφα γραφικά και μουσική.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Market. Αν σας αρέσει πάντως να σπρώχνετε κόσμο από ψηλά (σα δε ντρέπεστε!), μπορείτε να δοκιμάσετε και το Stair Dismount.

1 στο: "Falling Fred: Ακόμα ένα psycho παιχνίδι στο Android"