Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Quick tip | Ρύθμισε το ξυπνητήρι σου να χτυπάει με τραγούδια από το Spotify


Εδώ και αρκετά χρόνια σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε το κινητό μας ως ξυπνητήρι. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν όμως όλες οι εταιρίες και δεν συνήθως δεν υπάρχει ένας ήχος που να μας αρέσει, οπότε συμβιβαζόμαστε με κάποιον δεύτερο. Πολλοί μπαίνουν στον κόπο να κατεβάσουν το αγαπημένο τους τραγούδι για να αρχίζουν τη μέρα τους πιο ευχάριστα, κάτι που πλέον μπορεί να γίνει ευκολότερα, χρησιμοποιώντας το Spotify ως ξυπνητήρι!

Tο Spotify σε συνεργασία με την Google μας προσφέρει αυτή την υπηρεσία, μέσα από την επίσημη εφαρμογή "Ρολόι" του Android και μας επιτρέπει πλέον να βάλουμε δικά του τραγούδια ως ήχο στο ξυπνητήρι μας. Εννοείται βέβαια ότι κάτι πρέπει να βγάλει και το Spotify από αυτή τη συνεργασία κι έτσι μας επιτρέπεται να επιλέξουμε συγκεκριμένα τραγούδια, από τις προεπιλεγμένες paylist που μας προτείνει. Όσοι όμως έχουν την "Premium" έκδοση του Spotify, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οτιδήποτε τους αρέσει, από Slipknot μέχρι κλασσική μουσική.

Διαφήμιση

Η ενεργοποίησή του είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο ξυπνητήρι και να επιλέξουμε το μενού των ήχων. Εκεί θα δούμε ότι δίπλα στους προεγκατεστημένους ήχους υπάρχει η καρτέλα "Spotify", από όπου μπορούμε να διαλέξουμε το τραγούδι που θέλουμε. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει το Spotify για να γίνει κάτι τέτοιο, ενώ για τις συσκευές που δεν έχουν το ρολόι της Google, μπορούμε το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store.


0 στο: "Quick tip | Ρύθμισε το ξυπνητήρι σου να χτυπάει με τραγούδια από το Spotify"