Ψήνεστε για κανένα παιχνίδι; Αυτά είναι τα καλύτερα που παίξαμε αυτό το μήνα!


Ο μήνας στον οποίο κυκλοφορεί το God of War στο PS4, δεν αφήνει περιθώρια για να παίξεις άλλα παιχνίδια. Όταν όμως είσαι μακριά από την κονσόλα, χρειάζεσαι μερικούς τίτλους να σε συνοδεύουν για τις ώρες της μεγάλης πλήξης. Έξι από αυτούς ξεχωρίσαμε και αυτό το μήνα, οι οποίοι δε μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, οπότε πιστεύουμε πως θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.

ZHED

Ξεκινάμε με κάτι ωραίο αλλά δύσκολο. Το Zhed είναι ένα puzzle game στο οποίο χρησιμοποιούμε τα τετράγωνα με τους αριθμούς για να φτάσουμε σε αυτό που ξεχωρίζει. Πατάμε πάνω σε ένα από αυτά και επιλέγουμε την κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να κινηθεί. Ο αριθμός του κάθε τετραγώνου μας δείχνει πόσο μακριά μπορεί να πάει και ο συνδυασμός όλων δημιουργεί το δρόμο για να φτάσουμε στο τελευταίο. Γίνεται πολύ γρήγορα αρκετά πολύπλοκο και αν θέλεις πραγματικά να γυμνάσεις το μυαλό σου, το ZHED είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Διαφήμιση



VOI

Ένα ακόμη έξυπνο puzzle game είναι το VOI και πραγματικά είναι τόσο απλό, που απορείς πώς δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος νωρίτερα. Εδώ μας παρουσιάζεται ένα σχήμα το οποίο πρέπει να δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας άλλα μικρότερα σχήματα. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι όταν τοποθετείς το ένα επάνω στο άλλο, αλλάζει το χρώμα από λευκό σε μαύρο και το αντίστροφο, δημιουργώντας το tangram που ζητάμε. 

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Triple Agent

Το Triple Agent είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό από όλα όσα θα δούμε σήμερα, καθώς παίζεται με παρέα και είναι στην ουσία μία παραλλαγή του γνωστού "Παλέρμο". Οι συμμετέχοντες είναι όλοι πράκτορες μυστικών οργανώσεων και ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρεθούν οι αντίπαλοι. Οι κάρτες που πέφτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δίνουν νέες αποστολές στους πράκτορες, οι οποίες μπορεί να τους αλλάξουν ακόμη και στρατόπεδο. Κάθε φορά που το παίζεις είναι και διαφορετική και αυτό είναι το ωραίο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατεβάστε το επίσης δωρεάν από το Play Store.


ΤΕΚΚΕΝ

To ΤΕΚΚΕΝ είναι η επίσημη mobile έκδοση του θρυλικού πλέον παιχνιδιού Bandai Namco. Πρόκειται για ένα κλασικό one-on-one fighting παιχνίδι, το οποίο όμως στο Android έχει έναν ιδιαίτερο χειρισμό με κάρτες. Αυτό είναι κάτι που είτε θα σε κάνει να ξενερώσεις, είτε θα σε κάνει να το αγαπήσεις. Πάντως τα γραφικά του είναι εξαιρετικά σε σχέση με ότι έχουμε δει στο Android μέχρι σήμερα.

Δοκιμάστε το και αυτό δωρεάν στο Play Store.


Top Drives

Συνεχίζουμε με το Top Drives το οποίο θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα εξελιγμένο, ψηφιακό Υπερατού (οι 35άρηδες θα το θυμάστε εννοείται). Όπως και στο κλασικό παιχνίδι έτσι και εδώ, μαζεύουμε κάρτες με αυτοκίνητα. Η διαφορά με άλλα racing game είναι ότι δεν οδηγάμε στους αγώνες, αλλά επιλέγουμε ποιο από τα αυτοκίνητά μας θα τρέξει στον κάθε ένα από αυτούς, με βάση τα χαρακτηριστικά του. Είσαι δηλαδή στην ουσία περισσότερο manager, παρά οδηγός.

Θα το βρείτε επίσης δωρεάν στο Play Store.


PUBG Mobile

Κλείνουμε με την καλύτερη διαφήμιση του Android gaming αυτή της στιγμή. Όλος ο κόσμος μιλάει για το PlayerUnknown BattleGrounds (PUBG), ένα shooting παιχνίδι τύπου battle royal, στο οποίο προσπαθείς να κατατροπώσεις όλους τους αντιπάλους σου. Πέφτεις σε ένα νησί το οποίο μικραίνει όσο περνάει η ώρα και απλά σκοτώνεις ότι κινείται μέχρι να μείνεις μόνος σου. Αυτό είναι όλο. Άντε και καλό κάψιμο.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.


Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter