Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Selfie Flash | Η εφαρμογή που προσθέτει μπροστινό φλας σε οποιαδήποτε συσκευή!


Η μπροστινή κάμερα είναι ίσως αυτή που χρησιμοποιούμε περισσότερο στο κινητό μας. Ο λόγος είναι φυσικά οι selfie φωτογραφίες με τις οποίες μοιραζόμαστε την τοποθεσία αλλά και τη διάθεσή μας. Είναι λοιπόν κρίμα να ασχολείσαι με αυτό το σπορ και η κάμερα του smartphone σου να μην μπορεί να βγάλει καλές φωτογραφίες, κυρίως λόγω φωτισμού. Το Flash Selfie έρχεται να δώσει όμως τη λύση και να προσθέσει μπροστινό φλας σε όλες ανεξαιρέτως τις Android συσκευές!

Η ιδέα έρχεται από το iPhone 6s, το οποίο χρησιμοποιεί τη φωτεινότητα της οθόνης ως μπροστινό φλας για καλύτερες φωτογραφίες. Η εφαρμογή Flash Selfie λοιπόν μιμείται ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργώντας έναν λευκό δακτύλιο στην οθόνη και αυξάνοντας για λίγα δευτερόλεπτα τη φωτεινότητα στο μέγιστο. Ξεχωρίζει κυρίως γιατί λειτουργεί ως ξεχωριστή υπηρεσία από την εφαρμογή της κάμερας, οπότε λειτουργεί με όλες και μας επιτρέπει να διαλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για να το χρησιμοποιήσουμε αρκεί να το εγκαταστήσουμε, να δώσουμε τα ανάλογα δικαιώματα και να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία. Στη συνέχεια ανοίγουμε την εφαρμογή κάμερας και πριν φωτογραφίσουμε τα μούτρα μας, πατάμε το μικρό δακτύλιο που εμφανίζεται στην οθόνη, για να γίνει μεγαλύτερος.


Είναι μία μέση λύση η οποία μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα όταν έχουμε χαμηλό φωτισμό, ενώ το φως του είναι πιο φυσικό σε σχέση με συσκευές που έχουν κανονικό φλας στην μπροστινή όψη. Αν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Selfie Flash | Η εφαρμογή που προσθέτει μπροστινό φλας σε οποιαδήποτε συσκευή!"