Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Galaxy Note 8 | Νέο συγκριτικό βίντεο μας δείχνει την απίστευτη ποιότητα της κάμερας έναντι των ανταγωνιστών του


Μιλάμε συνεχώς για τις κάμερες στα smartphone και τα τεστ του DxOMark που μας επιβεβαιώνουν αν τελικά είναι καλές ή όχι. Το θέμα με αυτά τα τεστ όμως είναι ότι γίνονται τυποποιημένα, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον που αν και είναι λεπτομερές, καμιά φορά δεν αγγίζει την πραγματικότητα. Βρήκαμε λοιπόν μια περίπτωση που δεν καλύπτεται από το DxOMark, η οποία όμως μας δείχνει τις κρυφές αρετές του Galaxy Note 8 και μάλιστα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του.

Ο λόγος για ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Twitter και μας δείχνει πώς τα καταφέρνουν στην εγγραφή βίντεο, τα τέσσερα καλύτερα αυτή τη στιγμή smartphone στον τομέα της κάμερας. Το Galaxy Note 8 συγκρίνεται με το Google Pixel 2, το Huawei Mate 10 Pro και το iPhone X, μέσα σε ένα κινούμενο βαγόνι του μετρό.

Οι δονήσεις είναι τέτοιες που η περίφημη τεχνητή νοημοσύνη του Pixel 2 δεν μπορεί να τις διορθώσει, με το θέμα (την κοπέλα) να είναι εντελώς δυσδιάκριτο, αλλά το υπόλοιπο πλαίσιο να παραμένει καθαρό. Το βίντεο των Mate 10 Pro και iPhone X είναι απαράδεκτο, αλλά στη δεύτερη περίπτωση θα το έλεγες "ανεπίτρεπτο" μιας και η συσκευή κοστίζει 300 ευρώ περισσότερο από τις υπόλοιπες. Όσον αφορά το Galaxy Note 8, το μόνο που προδίδει ότι το βαγόνι κινείται, είναι οι στάσεις που περνάνε από το παράθυρο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση


Είναι πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακό και μας δείχνει πόσο έχουν βελτιωθεί οι κάμερες σε ορισμένες συσκευές. Δίνει επίσης ένα προβάδισμα στο Galaxy Note 8, στη μάχη του καλύτερου smartphone για φέτος, ειδικά αν σκεφτείς ότι πλέον κοστίζει κοντά στα 850 ευρώ στην Ελλάδα, όντας φθηνότερο από το Pixel 2 και φυσικά το iPhone X.

0 στο: "Galaxy Note 8 | Νέο συγκριτικό βίντεο μας δείχνει την απίστευτη ποιότητα της κάμερας έναντι των ανταγωνιστών του"