Makeup Plus | Μάθε να βάφεσαι και βελτίωσε τις κακές σου φωτογραφίες μέσα από το κινητό σου


Σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή στην οποία βγάλαμε φωτογραφίες με τους φίλους μας, αλλά δεν είχαμε και την καλύτερη δυνατή φάτσα. Η πρώτη σκέψη είναι φυσικά να τις διαγράψουμε, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να το κάνεις, γιατί θέλεις να θυμάσαι το παρελθόν και τα άτομα που βρίσκονται σε αυτή. Το Makeup Plus είναι μία εφαρμογή που μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ τα πράγματα και να σώσει μία φωτογραφία στην οποία είσαι απλά άβαφη.

Έφτασε για παράδειγμα η μέρα του γάμου σου και ξυπνάς με ένα τεράστιο σπυράκι στο μέτωπο. Όσο και να σε βάφει η makeup artist, δε φεύγει με τίποτα και αυτό δυστυχώς αποτυπώνεται και σε όλες τις φωτογραφίες του γάμου! Τι θα κάνεις θα τις πετάξεις; Δε γίνεται να μην έχεις φωτογραφίες από το γάμο σου. Περνώντας τις όμως από το Makeup Plus, μπορείς να αλλάξεις το look σου σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.



Είναι πραγματικά πολύ έξυπνο αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία σκανάρει τα πρόσωπα σε μια φωτογραφία και μας δίνει ένα σωρό επιλογές βελτίωσης. Μπορείς με ένα απλό makeup να αλλάξεις ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια στο πρόσωπό σου, μπορείς όμως και να αλλάξεις τελείως την εικόνα σου, μεγαλώνοντας τις βλεφαρίδες και τα μάτια ή μικραίνοντας τη μύτη και το... προγούλι!

Με τη βοήθεια του AR (Augmented Reality) μπορείς να βάψεις ψηφιακά το πρόσωπό σου σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχουν και ένα σωρό προτάσεις για μακιγιάζ, τα οποία μπορείς να δεις επάνω σου πριν βαφτείς στην πραγματικότητα, ακολουθώντας μάλιστα και τα ενσωματωμένα tutorial. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν επίσης και κάποια υπερβολικά βαψίματα, στο όριο του μασκαρέματος, στα οποίο μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ για να βγάλεις αστείες φωτογραφίες.

Είναι μία υπέρ πλήρης εφαρμογή για το είδος της, η οποία στην εποχή της selfy και των social media μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη, στις γυναίκες κυρίως. Ακόμη όμως και όσοι δεν ασχολούνται τόσο πολύ με το image τους, μπορούν να βελτιώσουν μερικές φωτογραφίες σημαντικών στιγμών της ζωής τους, χωρίς να έχουν πάρει πτυχίο στο Photoshop! 

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.

Σημείωση:
Ευχαριστώ την Καλλίνα για τις γνώσεις της επί του θέματος. Από τα σχόλια θα καταλάβουμε πόσες γυναίκες διαβάζουν τελικά Dr. Android.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter