Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

AnyAutoAudio | Άκου τη μουσική σου από όποια εφαρμογή θέλεις στο Android Auto αυτοκίνητό σου


Όλο και περισσότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούν πλέον με ενσωματωμένο το Android Auto, την πρόταση της Google για infotainment στα ταξίδια μας. Μεταξύ άλλων σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις μουσική από το ίντερνετ χρησιμοποιώντας το κινητό σου, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές, κάτι που έρχεται να μας λύσει το AnyAutoAudio.

Όπως όλα τα λειτουργικά συστήματα, έτσι και αυτό έχει τους περιορισμούς του. Έτσι το Android Auto λειτουργεί άπταιστα με το Google Play Music και το Spotify, οι προγραμματιστές των οποίων ασχολήθηκαν για να προσφέρουν αυτή την υποστήριξη, αλλά δε μας δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε μουσική από άλλες εφαρμογές όπως το Tidal και το Apple Music. Με το AnyAutoAudio μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε στο αυτοκίνητό μας οποιαδήποτε εφαρμογή παράγει ήχο για να ακούσουμε πέρα από τη μουσική μας, τα podcast και τα audio book που ενδεχομένως να έχουμε στη συσκευή μας.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή:

  • Ανοίγουμε την αγαπημένη μας εφαρμογή στο κινητό μας και αναπαράγουμε τη μουσική μας.
  • Στο dashboard του αυτοκινήτου επιλέγουμε το AnyAutoAudio.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αξίζει τέλος να σχολιάσουμε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, η κοινότητα του Android είναι εκεί για να δώσει τη λύση. Πρόσφατα βρεθήκαμε σε ένα όχημα που υποστήριζε το Android Auto και το Apple CarPlay και κάναμε τη σύγκριση μεταξύ των δύο, με την πρόταση της Google να είναι πολύ πιο ευέλικτη σε σχέση με αυτή της Apple, με τη βοήθεια φυσικά κάποιων λύσεων σαν αυτή από το XDA.

Μπορείτε να κατεβάσετε το AnyAutoAudio μόνο από το XDA.

0 στο: "AnyAutoAudio | Άκου τη μουσική σου από όποια εφαρμογή θέλεις στο Android Auto αυτοκίνητό σου"