Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Samsung Galaxy Note 8 | Είναι πλέον ο βασιλιάς της κάμερας στο τεστ του DxOMark


Αν ψάχνετε για ένα smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις στην κάμερα, ο νέος υποψήφιος ακούει στο όνομα Samsung Galaxy Note 8. Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung πέρασε το τεστ του DxOMark και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά, αφού βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας μαζί με το iPhone 8 Plus.

Στο συγκεκριμένο τεστ λοιπόν, το οποίο εξετάζει υπό πάρα πολλές συνθήκες το κάθε smartphone και για αυτό θεωρείται το πιο αξιόπιστο στο ίντερνετ, το Galaxy Note 8 ξεχωρίζει κυρίως για την ποιότητα των φωτογραφιών σε zoom, αλλά και για το εφέ θόλωσης (Bokeh) στις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα το Bokeh του είναι καλύτερο από του iPhone 8 Plus το οποίο είναι και ο άμεσος ανταγωνιστής του, ενώ αν επιλέξουμε έως 4x οπτικό zoom, οι φωτογραφίες μας συνεχίζουν να είναι καθαρές.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο φως της μέρας είναι απλά καταπληκτικό σύμφωνα με το συντάκτη που το δοκίμασε, σε εσωτερικούς χώρους με τεχνητό φως τα πηγαίνει εξίσου καλά, ενώ έχει ένα θέμα όταν το αντικείμενο που φωτογραφίζουμε, φωτίζεται από πίσω.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο review του DxOMark, ενώ είμαστε εν αναμονή και του Google Pixel 2 για να δούμε να θα το ξεπεράσει.

Νεότερα:
Το Google Pixel 2 έπιασε τους 98 πόντους!!!

0 στο: "Samsung Galaxy Note 8 | Είναι πλέον ο βασιλιάς της κάμερας στο τεστ του DxOMark"