Παιχνίδια Οκτωβρίου 2017 | Τα έξι πιο ενδιαφέροντα για αυτό το μήνα είναι εδώ


Το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις, είναι να παίξεις ένα ωραίο παιχνιδάκι στο κινητό, το tablet ή το TV Box σου. Ευτυχώς για σένα ο Doctor δοκιμάζει κάθε μέρα καινούριους και παλιούς τίτλους, για να σου παρουσιάσει τα έξι πιο ενδιαφέροντα, κατά τη δική του κρίση πάντα. Αυτά είναι λοιπόν όσα διαλέξαμε το μήνα Οκτώβριο.

What game is it

Ξεκινάμε από ένα παιχνίδι γνώσεων για hardcore gamer. Στο What game is it" πρέπει να βρεις τον τίτλο του παιχνιδιού σύμφωνα με το πρόσωπο ή το logo που μας δίνεται. Έχουμε στη διάθεσή μας πολλά γράμματα για να διαλέξουμε και επειδή είναι ιδιαίτερα δύσκολο για να τα βρεις όλα, υπάρχουν και πολλές βοήθειες. Δεν παίζει να τα ξέρεις όλα!

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


SkidStorm

Συνεχίζουμε με το SkidStorm, ένα παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα το οποίο σε βάζει κατ' ευθείαν στη δράση. Έχει ένα ρετρό στυλ που θυμίζει τα Micromachines που παίζαμε τα πρώτα χρόνια του PlayStation. Σκοπός φυσικά είναι να βγεις πρώτος και για να το καταφέρεις πρέπει να γίνεις master στο drift, Πολύ χαλαρό και διασκεδαστικό.

Κυκλοφορεί δωρεάν στο Play Store.


Age of 2048

Πάμε στο Age of 2048 το οποίο όπως καταλάβατε είναι μία έξυπνη μίξη του 2048 και του Age of Empires. Η διαφορά με το πρώτο είναι ότι αντί να συνδυάζεις "κρύους" αριθμούς, χτίζεις όλο και μεγαλύτερα σπίτια. Όταν φτάσεις στο επίπεδο που πρέπει μπορείς να αλλάξεις εποχή και να εξελιχθείς στη νεότερη, υπάρχει όμως η επιλογή να συνεχίσεις να βελτιώνεις αυτή στην οποία βρίσκεσαι. Δεν είναι πρωτότυπο σαν παιχνίδι, αλλά ο συνδυασμός με το Age of Empires του δίνει νέο αέρα.

Και αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kami 2

To Kami 2 είναι η συνέχεια του Kami που παρουσιάσαμε και παλιότερα. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, το οποίο όμως αυτή τη φορά διαθέτει νέες πίστες. Σκοπός σου είναι να αλλάξεις τα χρώματα στην πίστα, μέχρι να έχεις μόνο ένα και αυτό πρέπει να γίνει με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι.

Επίσης δωρεάν στο Play Store.


Into the Dead 2

Το καλύτερο από άποψη ποιότητας γραφικών για αυτό το μήνα είναι σίγουρα το Into the Dead 2. Η συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο ήταν αρκετά βαρετό εδώ που τα λέμε, είναι πολύ καλύτερη, καθώς αυτή τη φορά διαθέτει συγκεκριμένο σενάριο! Το μοτίβο είναι το ίδιο βέβαια, αφού αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφεύγουμε τα ζόμπι που βρίσκονται στο δρόμο μας και να φτάσουμε με ασφάλεια στον προορισμό μας, κάτι που θα καταφέρουμε με τα διάφορα όπλα που βρίσκουμε στο δρόμο μας. Πραγματικά πάρα πολύ ποιοτική δουλειά!

Κυκλοφορεί επίσης δωρεάν στο Play Store.


Pocket Pool

Κλείνουμε τέλος με το Pocket Pool, το πιο χαλαρωτικό παιχνίδι από όλα. Εδώ μας δίνεται μία συγκεκριμένη κατάσταση σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου, στην οποία πρέπει απλά να βάλουμε την μπάλα μέσα στην τρύπα. Είναι χαλαρό γιατί δεν έχει κανόνες, όπως για παράδειγμα δεν έχει σημασία αν θα μπει η λευκή μπάλα στο τέλος, αλλά αν χάσουμε έστω και μία τρύπα, ξεκινάμε από την αρχή! Ωραίο παιχνιδάκι με πανέμορφο στήσιμο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.


Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Χρήσιμα tip για να βγάζουμε εξαιρετικές φωτογραφίες με το κινητό μας

Docker | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε το δικό μας smart home server και ενώνουμε όλες τις έξυπνες συσκευές μας σε μία εφαρμογή!

Μάθε παιδί μου Linux | Πώς εγκαθιστούμε εφαρμογές στο Linux

3D Printing | Εκτυπώνουμε τοπογραφικούς χάρτες με τον 3D εκτυπωτή μας

Android | Παίξε τα παιχνίδια του PlayStation στο Android smartphone ή tablet σου με το PS4 Remote Play!

Android | Μετατρέπουμε το παλιό μας smartphone σε μία φορητή συσκευή προσωπικής ασφαλείας με το Haven

Smart Home | Κάμερα ασφαλείας με μπαταρία για να παρακολουθείς ακόμη και χώρους που δεν έχουν ηλεκτροδότηση!

Android | Αυτές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο κινητό σου

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019