Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

XOutOf10 | Μετάτρεψε το Android κινητό σου σε iPhone X και τρόλαρε τους φίλους σου


Από όλα τα smartphone που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ένα είναι αυτό που θέλουμε διακαώς να αποκτήσουμε. Το iPhone Χ! Δεν είναι ο νέος επεξεργαστής του, ούτε το iOS 11, αλλά αυτό που μας εξιτάρει είναι το μαύρο "σεμεδάκι" στο επάνω μέρος της οθόνης. Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν κι έτσι η μόνη λύση είναι η εφαρμογή XOutOf10, η οποία προσθέτει αυτό το... πολύτιμο χαρακτηριστικό σε οποιαδήποτε Android συσκευή!

Από την πρώτη στιγμή που είδα το σεμεδάκι στην παρουσίαση του iPhone X δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ξαφνικά το Mi Mix μου φαίνεται ένα κακάσχημο τηλέφωνο χωρίς στυλ και ειλικρινά δεν μπορώ πλέον να το χρησιμοποιήσω. Έψαχνα διακαώς να βάλω κάτι επάνω στην οθόνη που θα με ενοχλεί αλλά δεν τα κατάφερα κι έτσι αυτή η... εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή ήρθε ως μάνα εξ' ουρανού.

Πλέον το Mix μου έχει έναν άλλο αέρα και κατάλαβα γιατί οι fan της Apple έχουν τρελαθεί μαζί του. Ξαφνικά το smartphone μου έγινε πιο λειτουργικό, πιο όμορφο και σου δίνει την εντύπωση ότι ζωντάνεψε ξαφνικά και θα σου μιλήσει....

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε συνεχίζω άλλο, το πιάσατε το υπονοούμενο. Μπορείτε να τρολάρετε πλέον τους φίλους σας με αυτή τη χιουμοριστική εφαρμογή και για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει ακόμη μία με το "αυτάκι" του Essential Phone.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "XOutOf10 | Μετάτρεψε το Android κινητό σου σε iPhone X και τρόλαρε τους φίλους σου"