Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

TzampaNet | Η ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ σε συνδρομητές Cosmote


Θυμάστε το Psiphon 113 και το τζάμπα ίντερνετ από το κινητό; Ξεχάστε το γιατί πλέον υπάρχει κάτι καλύτερο και μάλιστα από Έλληνες προγραμματιστές! Ο λόγος για το TzampaNet, μια νέα εφαρμογή του Play Store η οποία κάνει καλύτερα τη δουλειά, αλλά απευθύνεται μόνο σε συνδρομητές της Cosmote.

Το βρήκαμε στο dwrean.net, όπου είναι η μόνιμη πηγή μας για "τζάμπα πράμα" και από ότι λένε εκεί οι φίλοι μας αλλά και τα σχόλια στο Play Store, το TzampaNet είναι γρηγορότερο, πιο σταθερό και ευκολότερο στη χρήση από το Psiphon. Η λογική του είναι παρόμοια, καθώς δημιουργεί μία VPN σύνδεση με τους server της εφαρμογής, αλλά από ότι λένε οι προγραμματιστές του, χρησιμοποιείται μία "εξελιγμένη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων" για αυτό και είναι πιο γρήγορο.

Απαραίτητο για να το χρησιμοποιήσεις είναι να έχεις καρτοκινητό της Cosmote, όπως το What's Up για παράδειγμα, να μην έχεις διαθέσιμα Megabyte από κάποιο πακέτο και το υπόλοιπό σου να είναι κάτω από ένα ευρώ. Αν όλα τα παραπάνω πληρούνται, απλά το κατεβάζεις και το ενεργοποιείς.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε γίνεται βέβαια να μην αναφέρουμε ότι όσο κι αν μας αρέσει το "τζάμπα", η ανακατεύθυνση των δεδομένων μας σε ένα server αμφιβόλου προελεύσεως είναι τουλάχιστον ύποπτη. Οι ιδιοκτήτες φυσικά μας διαβεβαιώνουν ότι δεν πουλάνε πουθενά τα προσωπικά μας δεδομένα και τους πιστεύουμε μέχρι αποδείξεως τουναντίον, αλλά για κάποιον που ενδιαφέρεται για την ασφάλειά των δεδομένων του στο ίντερνετ, δεν το προτείνουμε.

Ο κλασικός τζάμπας όμως θα το βρει δωρεάν στο Play Store.

Σημείωση:
Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το TzampaNet, αν η χρήση του είναι παράνομη.

0 στο: "TzampaNet | Η ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ σε συνδρομητές Cosmote"