Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

LG V30 | Η διαφήμιση όπως έπρεπε να είναι


Με κάθε νέο Android smartphone έρχεται και το διαφημιστικό του σποτ, το οποίο προσπαθεί να μας πείσει για να το αποκτήσουμε. Πολλές φορές η διαφήμιση είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με την ίδια τη συσκευή, ενώ άλλες δεν παρουσιάζουν επαρκώς τα καλά στοιχεία του προϊόντος. Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια η διαφήμιση ξεφεύγει λιγάκι από το θέμα της, κάτι που παρατηρήσαμε σε αυτή του LG V30.

Παρακάτω θα δείτε την επίσημη διαφήμιση του V30, η οποία αφορά το design του και μόνο, καθώς έτσι έχει ονομαστεί από την ίδια την εταιρία. Θα περιμέναμε λοιπόν να δούμε αρκετά πράγματα για την κατασκευή του, τις λεπτομέρειες της οθόνης από κοντά και τα υλικά από τα οποία έχει δημιουργηθεί. Αντ' αυτού πρόκειται για ένα απλό βίντεο παρουσίασης, το οποίο μας δείχνει μόνο τα δύο καλύτερα στοιχεία της συσκευής, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το design της.

Για εμάς φυσικά ήταν μια ευκαιρία να γελάσουμε με το τελικό αποτέλεσμα του τμήματος marketing της LG, προσθέτοντας τη δική μας πινελιά. Ρίξτε μια ματιά...


0 στο: "LG V30 | Η διαφήμιση όπως έπρεπε να είναι"