Τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε τον Αύγουστο είναι εδώ!


Δεν περνάει μήνας χωρίς να παίξουμε παιχνίδια στο Android και από την ποικιλία που βλέπουμε ότι υπάρχει, η πλατφόρμα και οι προγραμματιστές που ασχολούνται μαζί της, μας αφήνουν πέρα για πέρα ικανοποιημένους. Απόδειξη είναι αυτά που διαλέξαμε αυτό το μήνα, τα οποία είναι πραγματικά για όλα τα γούστα.

Parking Mania 2

Παιχνίδια στα οποία προσπαθείς να παρκάρεις ένα όχημα υπήρχαν ανέκαθεν στο Android. Δεν περιμέναμε λοιπόν να κολλήσουμε με ένα από αυτά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Parking Mania 2 έχει πολύ ωραία γραφικά, έξυπνες αποστολές και έναν τεράστιο χάρτη για να ανακαλύψεις. Η αλήθεια είναι ότι επαναλαμβάνεται κάποιες φορές, αλλά δεν το βαριέσαι εύκολα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Redden!

Πάμε στο Redden που είναι και το πρωτότυπο παιχνίδι του μήνα. Σε αυτό μπορούμε να ζήσουμε μερικά ιστορικά γεγονότα μέσα από τα μάτια των εργαλείων που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι! Μάθε την ιστορία αλλιώς, όντας η σφαίρα σε μία δολοφονία ή ένα βέλος που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια μάχη. Σκοπός είναι να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στο στόχο ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, κάτι που γίνεται με ένα πολύ απλό σύστημα χειρισμού.

Εξαιρετικό παιχνίδι το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store, αλλά μόνο για το πρώτο του επεισόδιο.


Zen Cube

Το Zen Cube είναι από αυτά τα απλά puzzle παιχνίδια που λατρεύουμε να παίζουμε στο κινητό μας. Θυμίζει λίγο το Tetris και ο σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε το σχήμα που βλέπουμε στην οθόνη μας, με ένα δεύτερο που έρχεται από ψηλά. Πρέπει να δούμε γρήγορα το σχήμα που κατεβαίνει, για να αφαιρέσουμε τα κομμάτι που δε χρειάζονται από το δεύτερο, έτσι ώστε να κουμπώσουν τέλεια μεταξύ τους. Απλό στη λογική, δύσκολο στην πράξη.

Θα το βρείτε επίσης δωρεάν στο Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Combat Squad

Και πάμε στο Combat Squad το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα το Counter Strike του Android. Είναι ένα online FPS στο οποίο παίρνεις την ομάδα σου, μπουκάρεις σε ένα deathmatch και σκοτώνεις τους πάντες σα να μην υπάρχει αύριο. Τα γραφικά είναι φτιαγμένα με την Unreal Engine 4, ενώ καλή ιδέα είναι και η χρήση ενός εξωτερικού χειριστηρίου για καλύτερο χειρισμό.

Κυκλοφορεί και αυτό δωρεάν στο Play Store.


Motorsport Manager Mobile 2

Σειρά έχει ένα παιχνίδια που παίξαμε και παλιότερα, το Motorsport Manager Mobile, αυτή τη φορά έχουμε όμως τη δεύτερη έκδοσή του. Εδώ αναλαμβάνεις μία ομάδα φόρμουλα ένα, όχι από τη θέση του οδηγού, αλλά του manager. Πρέπει να κάνεις δηλαδή όλα τα γύρω γύρω που χρειάζονται, εκτός από την οδήγηση. Είναι στη λογική του Football Manager, αλλά για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κοστίζει 4,49€ στο Play Store και αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό.


Realpolitiks

Κλείνουμε με το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο ήρθε επιτέλους στο Android. Στο Realpolitiks μπορείς να μάθεις επιτέλους πώς είναι πραγματικά να κυβερνάς μία χώρα. Μπορείς να αναλάβεις όποια θέλεις (αν πάρεις την Ελλάδα ήδη χρωστάς πολλά λεφτά) και να δεις πώς είναι να αντιμετωπίζεις πραγματικά προβλήματα όπως η αποπληρωμή δανείων, η καταπολέμηση της ανεργίας, η αύξηση του GDP και οι διεθνείς σχέσεις. Το βάθος που διαθέτει αυτό το παιχνίδι, απλά δεν υπάρχει και είτε θα το πάρεις στα σοβαρά, είτε απλά δεν μπορείς να το παίξεις.

Υπάρχει μία δωρεάν demo έκδοση στο Play Store, με κάποια έτοιμα σενάρια για να το δοκιμάσεις και αν σου αρέσει, μπορείς να δώσεις 6,99€ για να το ξεκλειδώσεις.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Fediverse | Αφήνουμε Facebook, Instagram και Twitter για κοινωνικά δίκτυα που σέβονται τα προσωπικά δεδομένα

Google Pixel 4a, OnePlus Nord, iPhone SE | Συγκρίνουμε τα πιο ενδιαφέροντα smartphone του 2020

Άποψη | Πώς το Facebook και η ανθρώπινη βλακεία καταστρέφουν την ψυχολογία μας και τον κοινωνικό ιστό

Android | Κάνουμε root σε συσκευές με A/B partition με το Magisk