Τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε τον Αύγουστο είναι εδώ!


Δεν περνάει μήνας χωρίς να παίξουμε παιχνίδια στο Android και από την ποικιλία που βλέπουμε ότι υπάρχει, η πλατφόρμα και οι προγραμματιστές που ασχολούνται μαζί της, μας αφήνουν πέρα για πέρα ικανοποιημένους. Απόδειξη είναι αυτά που διαλέξαμε αυτό το μήνα, τα οποία είναι πραγματικά για όλα τα γούστα.

Parking Mania 2

Παιχνίδια στα οποία προσπαθείς να παρκάρεις ένα όχημα υπήρχαν ανέκαθεν στο Android. Δεν περιμέναμε λοιπόν να κολλήσουμε με ένα από αυτά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Parking Mania 2 έχει πολύ ωραία γραφικά, έξυπνες αποστολές και έναν τεράστιο χάρτη για να ανακαλύψεις. Η αλήθεια είναι ότι επαναλαμβάνεται κάποιες φορές, αλλά δεν το βαριέσαι εύκολα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Redden!

Πάμε στο Redden που είναι και το πρωτότυπο παιχνίδι του μήνα. Σε αυτό μπορούμε να ζήσουμε μερικά ιστορικά γεγονότα μέσα από τα μάτια των εργαλείων που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι! Μάθε την ιστορία αλλιώς, όντας η σφαίρα σε μία δολοφονία ή ένα βέλος που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια μάχη. Σκοπός είναι να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στο στόχο ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, κάτι που γίνεται με ένα πολύ απλό σύστημα χειρισμού.

Εξαιρετικό παιχνίδι το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store, αλλά μόνο για το πρώτο του επεισόδιο.


Zen Cube

Το Zen Cube είναι από αυτά τα απλά puzzle παιχνίδια που λατρεύουμε να παίζουμε στο κινητό μας. Θυμίζει λίγο το Tetris και ο σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε το σχήμα που βλέπουμε στην οθόνη μας, με ένα δεύτερο που έρχεται από ψηλά. Πρέπει να δούμε γρήγορα το σχήμα που κατεβαίνει, για να αφαιρέσουμε τα κομμάτι που δε χρειάζονται από το δεύτερο, έτσι ώστε να κουμπώσουν τέλεια μεταξύ τους. Απλό στη λογική, δύσκολο στην πράξη.

Θα το βρείτε επίσης δωρεάν στο Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Combat Squad

Και πάμε στο Combat Squad το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα το Counter Strike του Android. Είναι ένα online FPS στο οποίο παίρνεις την ομάδα σου, μπουκάρεις σε ένα deathmatch και σκοτώνεις τους πάντες σα να μην υπάρχει αύριο. Τα γραφικά είναι φτιαγμένα με την Unreal Engine 4, ενώ καλή ιδέα είναι και η χρήση ενός εξωτερικού χειριστηρίου για καλύτερο χειρισμό.

Κυκλοφορεί και αυτό δωρεάν στο Play Store.


Motorsport Manager Mobile 2

Σειρά έχει ένα παιχνίδια που παίξαμε και παλιότερα, το Motorsport Manager Mobile, αυτή τη φορά έχουμε όμως τη δεύτερη έκδοσή του. Εδώ αναλαμβάνεις μία ομάδα φόρμουλα ένα, όχι από τη θέση του οδηγού, αλλά του manager. Πρέπει να κάνεις δηλαδή όλα τα γύρω γύρω που χρειάζονται, εκτός από την οδήγηση. Είναι στη λογική του Football Manager, αλλά για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κοστίζει 4,49€ στο Play Store και αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό.


Realpolitiks

Κλείνουμε με το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο ήρθε επιτέλους στο Android. Στο Realpolitiks μπορείς να μάθεις επιτέλους πώς είναι πραγματικά να κυβερνάς μία χώρα. Μπορείς να αναλάβεις όποια θέλεις (αν πάρεις την Ελλάδα ήδη χρωστάς πολλά λεφτά) και να δεις πώς είναι να αντιμετωπίζεις πραγματικά προβλήματα όπως η αποπληρωμή δανείων, η καταπολέμηση της ανεργίας, η αύξηση του GDP και οι διεθνείς σχέσεις. Το βάθος που διαθέτει αυτό το παιχνίδι, απλά δεν υπάρχει και είτε θα το πάρεις στα σοβαρά, είτε απλά δεν μπορείς να το παίξεις.

Υπάρχει μία δωρεάν demo έκδοση στο Play Store, με κάποια έτοιμα σενάρια για να το δοκιμάσεις και αν σου αρέσει, μπορείς να δώσεις 6,99€ για να το ξεκλειδώσεις.

Διαβάστε επίσης...

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Music και το YouTube με το NewPipe και το MusicPiped

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Raspberry Pi | Φτιάξε το δικό σου router και επέκτεινε το WiFi δίκτυο στο χώρο σου

Project Treble | Εγκατάστησε το Android Q στη συσκευή σου μέσω της επίσημης GSI ROM της Google

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Play Store με το Aurora Store και το F-Droid

Smart home & AirBnB | Αύξησε την αξία ενοικίασης και κάνε οικονομία με ένα ''έξυπνο'' σπίτι