Τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε τον Αύγουστο είναι εδώ!


Δεν περνάει μήνας χωρίς να παίξουμε παιχνίδια στο Android και από την ποικιλία που βλέπουμε ότι υπάρχει, η πλατφόρμα και οι προγραμματιστές που ασχολούνται μαζί της, μας αφήνουν πέρα για πέρα ικανοποιημένους. Απόδειξη είναι αυτά που διαλέξαμε αυτό το μήνα, τα οποία είναι πραγματικά για όλα τα γούστα.

Parking Mania 2

Παιχνίδια στα οποία προσπαθείς να παρκάρεις ένα όχημα υπήρχαν ανέκαθεν στο Android. Δεν περιμέναμε λοιπόν να κολλήσουμε με ένα από αυτά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Parking Mania 2 έχει πολύ ωραία γραφικά, έξυπνες αποστολές και έναν τεράστιο χάρτη για να ανακαλύψεις. Η αλήθεια είναι ότι επαναλαμβάνεται κάποιες φορές, αλλά δεν το βαριέσαι εύκολα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Redden!

Πάμε στο Redden που είναι και το πρωτότυπο παιχνίδι του μήνα. Σε αυτό μπορούμε να ζήσουμε μερικά ιστορικά γεγονότα μέσα από τα μάτια των εργαλείων που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι! Μάθε την ιστορία αλλιώς, όντας η σφαίρα σε μία δολοφονία ή ένα βέλος που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια μάχη. Σκοπός είναι να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στο στόχο ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, κάτι που γίνεται με ένα πολύ απλό σύστημα χειρισμού.

Εξαιρετικό παιχνίδι το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store, αλλά μόνο για το πρώτο του επεισόδιο.


Zen Cube

Το Zen Cube είναι από αυτά τα απλά puzzle παιχνίδια που λατρεύουμε να παίζουμε στο κινητό μας. Θυμίζει λίγο το Tetris και ο σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε το σχήμα που βλέπουμε στην οθόνη μας, με ένα δεύτερο που έρχεται από ψηλά. Πρέπει να δούμε γρήγορα το σχήμα που κατεβαίνει, για να αφαιρέσουμε τα κομμάτι που δε χρειάζονται από το δεύτερο, έτσι ώστε να κουμπώσουν τέλεια μεταξύ τους. Απλό στη λογική, δύσκολο στην πράξη.

Θα το βρείτε επίσης δωρεάν στο Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Combat Squad

Και πάμε στο Combat Squad το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα το Counter Strike του Android. Είναι ένα online FPS στο οποίο παίρνεις την ομάδα σου, μπουκάρεις σε ένα deathmatch και σκοτώνεις τους πάντες σα να μην υπάρχει αύριο. Τα γραφικά είναι φτιαγμένα με την Unreal Engine 4, ενώ καλή ιδέα είναι και η χρήση ενός εξωτερικού χειριστηρίου για καλύτερο χειρισμό.

Κυκλοφορεί και αυτό δωρεάν στο Play Store.


Motorsport Manager Mobile 2

Σειρά έχει ένα παιχνίδια που παίξαμε και παλιότερα, το Motorsport Manager Mobile, αυτή τη φορά έχουμε όμως τη δεύτερη έκδοσή του. Εδώ αναλαμβάνεις μία ομάδα φόρμουλα ένα, όχι από τη θέση του οδηγού, αλλά του manager. Πρέπει να κάνεις δηλαδή όλα τα γύρω γύρω που χρειάζονται, εκτός από την οδήγηση. Είναι στη λογική του Football Manager, αλλά για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κοστίζει 4,49€ στο Play Store και αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό.


Realpolitiks

Κλείνουμε με το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο ήρθε επιτέλους στο Android. Στο Realpolitiks μπορείς να μάθεις επιτέλους πώς είναι πραγματικά να κυβερνάς μία χώρα. Μπορείς να αναλάβεις όποια θέλεις (αν πάρεις την Ελλάδα ήδη χρωστάς πολλά λεφτά) και να δεις πώς είναι να αντιμετωπίζεις πραγματικά προβλήματα όπως η αποπληρωμή δανείων, η καταπολέμηση της ανεργίας, η αύξηση του GDP και οι διεθνείς σχέσεις. Το βάθος που διαθέτει αυτό το παιχνίδι, απλά δεν υπάρχει και είτε θα το πάρεις στα σοβαρά, είτε απλά δεν μπορείς να το παίξεις.

Υπάρχει μία δωρεάν demo έκδοση στο Play Store, με κάποια έτοιμα σενάρια για να το δοκιμάσεις και αν σου αρέσει, μπορείς να δώσεις 6,99€ για να το ξεκλειδώσεις.

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;