Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Adapticons | Βάλε τα 'Adaptive Icons' του Android 8.0 στη συσκευή σου και φτιάξε τα εικονίδιά σου όπως ακριβώς θέλεις


Το Android 8.0 (Oreo;) είναι προ των πυλών και ένα από τα χαρακτηριστικά του που θα είναι εμφανή στον τελικό χρήστη είναι τα "Προσαρμοσμένα εικονίδια". Με τη βοήθειά τους θα μπορούμε να πλέον να έχουμε εικονίδια ιδίου σχήματος, για μία πιο ομοιόμορφη όψη, αλλά δε χρειάζεται να περιμένουμε την αναβάθμιση, καθώς την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει από σήμερα η εφαρμογή Adapticons.

Πρέπει να είσαι λίγο "ψείρας" για να ασχοληθείς τόσο πολύ με τα εικονίδια της συσκευής, αλλά πλέον έχεις την επιλογή να το κάνεις, καθώς με το Adpaticons μπορείς να βάλεις το εικονίδιο οποιασδήποτε εφαρμογής σε ένα καλούπι, για να του δώσεις το σχήμα που θέλεις.

Υπάρχουν ένα σωρό επιλογές. Από στρόγγυλα, τετράγωνα και τρίγωνα, μέχρι σε σχήμα καρδιάς, παζλ και πατούσα σκύλου! Μπορούμε να τα μεγαλώσουμε και να τα μικρύνουμε, ενώ αν έχουμε OLED οθόνη και θέλουμε να φτιάξουμε ένα ασπρόμαυρο look στην συσκευή μας, γίνεται και αυτό. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα η εφαρμογή είναι να δημιουργεί μία νέα συντόμευση με το εικονίδιο που θέλουμε, οπότε οι αλλαγές εμφανίζονται μόνο στον launcher και όχι μέσα στο συρτάρι των εφαρμογών.


Είναι μία εφαρμογή που μπορεί να βελτιώσει την αισθητική της συσκευής μας και θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store, για να χρησιμοποιήσουμε όμως όλες τις δυνατότητές της θα πρέπει να πληρώσουμε 1.19 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

0 στο: "Adapticons | Βάλε τα 'Adaptive Icons' του Android 8.0 στη συσκευή σου και φτιάξε τα εικονίδιά σου όπως ακριβώς θέλεις"