Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Motion Stills | Φτιάξε τα δικά σου GIF με την πανεύκολη εφαρμογή της Google


Στο ίντερνετ κάνουμε καθημερινά πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η διασκέδαση. Αν δεν είσαι fan του 9gag, τότε χαζεύεις στον Τοίχο και σίγουρα απολαμβάνεις τις ατάκες και τα διάφορα αστεία GIF που δημοσιεύονται εκεί. Για να δημιουργήσεις όμως το δικό σου δεν υπάρχουν και πολλοί εύκολοι τρόποι, για αυτό και το Motion Stills της Google είναι πολύτιμο για τους λάτρεις του είδους.

Το Motion Stills λοιπόν δεν είναι η εφαρμογάρα που δεν πρέπει να λείπει από καμία συσκευή, αλλά όσοι ασχολούνται με τα GIF θα το αγαπήσουν. Μας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξουμε εύκολα και γρήγορα ένα βίντεο τριών δευτερολέπτων και στη συνέχεια να το αποθηκεύσουμε είτε ως απλό βίντεο, είτε ως GIF. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο όμως είναι η δυνατότητα αυτόματης σταθεροποίησης που βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι αποθηκεύει και τον ήχο αν θέλουμε.


Η εφαρμογή όμως μπορεί να βγάλει και βίντεο γρήγορης κίνησης, τα οποία αποθηκεύουμε επίσης και με τους δύο τρόπους. Η διαφορά αυτών είναι ότι μπορούν έχουν διάρκεια έως και ένα λεπτό και μπορούμε να τα... τρέξουμε δύο, τέσσερις ή και οκτώ φορές πιο γρήγορα. Τέλος με όλα όσα έχουμε δημιουργήσει, μπορούμε να φτιάξουμε γρήγορα μια μικρή ταινία, σέρνοντάς προς τα δεξιά όσα θέλουμε να περιλαμβάνονται σε αυτή.

Είναι πραγματικά πολύ εύχρηστο και σίγουρα θα "ψήσει" όσους αρέσκονται στη δημιουργία GIF. Θα το βρείτε λοιπόν δωρεάν στο Play Store.

Σημαντική σημείωση:
"Γκιφ" λέγεται και όχι "Τζιφ".

Διαφήμιση
Διαφήμιση

0 στο: "Motion Stills | Φτιάξε τα δικά σου GIF με την πανεύκολη εφαρμογή της Google"