Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Joy-Con Enabler Pro | Σύνδεσε το χειριστήριο του Nintendo Switch στο Android για να παίζεις τα παιχνίδια σου με άνεση


Το Android μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και παιχνιδομηχανή, αφού αν έχεις μία δυνατή συσκευή, μπορείς να παίξεις ένα σωρό παιχνίδια, πολλά από αυτά σε επίπεδο κονσόλας. Για να τα απολαύσεις όμως χρειάζεσαι ένα χειριστήριο και είναι κρίμα αν έχεις στην κατοχή σου το Nintendo Switch, να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό του. Με το Joy-Con Enabler Pro είναι πλέον πιθανό και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι root στη συσκευή σου.

Το Joy-Con του Nintendo Switch είναι ένα ιδιαίτερο χειριστήριο, γιατί αποτελείται από δύο ξεχωριστά κομμάτια. Όσοι έχουν δοκιμάσει να το συνδέσουν με το Android, θα έχουν προσέξει ότι μόνο το ένα συνδέεται μέσω Bluetooth και δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει συνδυαστικά με το άλλο. Αυτό λοιπόν κάνει το Joy-Con Enabler Pro και μάλιστα με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, "δηλώνοντας" το Joy-Con ως εξωτερικό πληκτρολόγιο και όχι ως χειριστήριο!


Για να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει:

  • να συνδέσουμε τα δύο "κομμάτια" του Joy-Con στην Android συσκευή μας μέσω Bluetooth,
  • να μπούμε στην εφαρμογή και να ενεργοποιήσουμε τα Joy-Con ως πληκτρολόγιο,
  • να τα τεστάρουμε αν λειτουργούν σωστά και
  • αν είμαστε ευχαριστημένοι να ενεργοποιήσουμε την Pro έκδοση για να τα χρησιμοποιήσουμε στα παιχνίδια μας.

Θα πρέπει να έχουμε κάνει root στη συσκευή μας για να τα χρησιμοποιήσουμε, μπορούμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή δωρεάν στο Play Store και τέλος η Pro έκδοση κοστίζει 2,39 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

0 στο: "Joy-Con Enabler Pro | Σύνδεσε το χειριστήριο του Nintendo Switch στο Android για να παίζεις τα παιχνίδια σου με άνεση"