Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ap15 launcher | Ορισμένες φορές το απλό είναι και το καλύτερο


Στο Android ως γνωστόν μπορείς να κάνεις τη συσκευή σου όπως σου αρέσει και χάρη στους διάφορους launcher που κυκλοφορούν στο Play Store, μπορείς να επεκτείνεις και το user experience. Πολλοί όμως θέλουν τα πράγματα απλά, για να βρίσκουν την εφαρμογή που θέλουν όταν τη θέλουν και να κάνουν τη δουλειά τους. Για αυτή τη μερίδα χρηστών δημιουργήθηκε ο ap15 launcher.

Ξεχάστε τα widget, το συρτάρι εφαρμογών, τις πολλαπλές επιφάνειες και τους φακέλους. Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Σε μία κάθετη λίστα βλέπουμε όλες τις εφαρμογές μας σε αλφαβητική σειρά, στις οποίες ξεχωρίζουν αυτές που χρησιμοποιούμε περισσότερο, αφού εμφανίζονται με μεγαλύτερα γράμματα. Αυτό είναι όλο!

Το ότι είναι απλός όμως δε σημαίνει ότι δεν παραμετροποιείται. Έτσι πατώντας παρατεταμένα στην οθόνη μπορούμε μέσα από το μενού του να αλλάξουμε το φόντο, τα χρώματα, τη γραμματοσειρά, αλλά και το μέγεθος των τίτλων, ενώ μπορούμε επίσης να αποκρύψουμε τις εφαρμογές που δε θέλουμε να βλέπουμε.


Είναι ένας launcher για αυτούς που θέλουν τα πράγματα απλά, αλλά και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία που μπερδεύονται με τα εικονίδια. Θα τον βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "ap15 launcher | Ορισμένες φορές το απλό είναι και το καλύτερο"