Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

BatON | Τσέκαρε από το κινητό σου την αυτονομία των Bluetooth ακουστικών σου!


Δεν υπάρχει πιο βολικό πράγμα από το να έχεις πάντα μαζί σου ένα σετ ασύρματων ακουστικών, για να κάνεις τις κλήσεις σου και να απολαμβάνεις τη μουσική σου. Είναι τραγική όμως εκείνη η στιγμή, που ενώ ακούς το Before i forget των Slipknot και βρίσκεσαι στο απόγειο του head banging, να κλείνουν ξαφνικά από μπαταρία. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζεις πάντα το επίπεδο της μπαταρίας των ακουστικών σου, κάτι που πλέον γίνεται με την εφαρμογή BatON.

Πολλά ασύρματα ακουστικά στέλνουν δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας στο κινητό μας, αλλά δεν έχουν κάποια εφαρμογή για να μας τα παρουσιάσει. Έτσι μπορεί να ξεχάσουμε να τα φορτίσουμε και να μην μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όταν πραγματικά τα χρειαζόμαστε. Με το BatON μπορούμε να τσεκάρουμε κατά προσέγγιση την μπαταρία όσων φυσικά στέλνουν αυτά τα δεδομένα και να είμαστε σίγουρα ότι δε θα ξεμείνουμε ποτέ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εγκαταστήσουμε το BatON στη συσκευή μας και να επιλέξουμε το Bluetooth ακουστικό για το οποίο θέλουμε να βλέπουμε την αυτονομία του. Αν το ακουστικό υποστηρίζει τέτοιου είδους λειτουργία, θα δούμε αμέσως το υπολειπόμενο φορτίο. Εδώ πρέπει να πούμε ότι πολλές συσκευές δίνουν δεδομένα ανά 20% ή ανά 25%, οπότε θα βλέπουμε κατά προσέγγιση την ενέργειά τους.


Για παράδειγμα στα Meizu EP-51 ακουστικά που χρησιμοποιούμε εμείς, η εμφάνιση των αποτελεσμάτων γίνεται ανά 20%. Ενδέχεται η εφαρμογή να κάνει κάποια λάθη, αλλά σε αυτό φταίνε τα ίδια τα ακουστικά που στέλνουν λανθασμένα δεδομένα, οπότε δεν μπορείς να το διορθώσεις κάπως, ενώ τέλος μπορεί να μιλάμε μόνο για ακουστικά, αλλά η εφαρμογή μας δίνει δεδομένα και για άλλες Bluetooth συσκευές όπως πληκτρολόγια, fitness tracker και χειριστήρια για παιχνίδια!

Πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή την οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "BatON | Τσέκαρε από το κινητό σου την αυτονομία των Bluetooth ακουστικών σου!"