Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Quick tip | Ηχογράφησε τη δική σου φωνή πλοήγησης στο GPS του Android


Για όσους χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο και ως GPS, θα γνωρίζουν φυσικά την τρομερή εφαρμογή του Waze, η οποία μας παρέχει στοιχεία για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο! Το Waze λοιπόν δε σταματάει να εξελίσσεται, καθώς πέρα από τον πιο ενημερωμένο χάρτη, μας δίνει πλέον και τη δυνατότητα να βάλουμε τη δική μας φωνή στις οδηγίες πλοήγησης!

Αν δεν το γνωρίζατε, το Waze είναι μία κοινωνική εφαρμογή πλοήγησης, στην οποία ο κάθε οδηγός βάζει το λιθαράκι του για να βελτιωθεί η κίνηση στους δρόμους. Πέρα από το σταμάτα - ξεκίνα που εμφανίζεται αυτόματα στο χάρτη όλων των χρηστών, μπορούμε να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους οδηγούς για τροχαία ατυχήματα, για μπλόκα της τροχαίας και ότι άλλο θεωρούμε χρήσιμο.

Τώρα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να ηχογραφήσουμε και τις δικές μας οδηγίες πλοήγησης και εννοείται ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Πήγαινε λοιπόν στις ρυθμίσεις του Waze, διάλεξε 'Ήχος & φωνή' και 'Ηχογράφηση φωνής' και ξεσάλωσε! Κάνε τη φωνή του Darth Vader ή βάλε τα παιδιά σου να σου λένε πού θα πας. Γίνε γλυκούλης ή τελείως αθυρόστομος (το αγαπημένο μου) και τέλος πάντων βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.


Αν σου αρέσει το Waze μην ξεχάσεις να γραφτείς στην ελληνική κοινότητά του στο Facebook, όπου θα κάνεις φίλους και θα μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της εφαρμογής.

0 στο: "Quick tip | Ηχογράφησε τη δική σου φωνή πλοήγησης στο GPS του Android"