Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

VolumeSlider | Χάλασαν τα πλήκτρα ήχου στη συσκευή σου; Κανένα πρόβλημα!


Ένας από τους μεγαλύτερους "εχθρούς" του smartphone μας είναι η φυσική φθορά, η οποία σε συνδυασμό με την κακή κατασκευή μειώνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να αγοράσεις νέα συσκευή, απλά και μόνο επειδή σου χάλασε κάποιο βασικό πλήκτρο, όπως το Power ή αυτά που διαχειρίζονται την ένταση του ήχου. Το πρώτο μπορεί να λυθεί με τη λειτουργία Double tap to wake και πλέον το δεύτερο δεν είναι πρόβλημα με τη βοήθεια του VolumeSlider.

Το VolumeSlider είναι μία πολύ απλή εφαρμογή η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αυξομειώσουμε τον ήχο της συσκευής μας, σέρνοντας το δάχτυλό μας στην άκρη της οθόνης. Σε κάθε γωνία της μπορούμε να ρυθμίσουμε και διαφορετικό ήχο κι έτσι έχουμε πρόσβαση στους ήχους κλήσης, ειδοποιήσεων, πολυμέσων και ξυπνητηριού ταυτόχρονα.


Η εφαρμογή προσφέρεται μεν δωρεάν αλλά για το χειρισμό μόνο μίας από τις εντάσεις ήχου, οπότε αν θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, πρέπει να πληρώσουμε λίγο περισσότερο από ένα ευρώ. Είναι μία γρήγορη και εύκολη λύση για όσους έχουν ήδη αυτό πρόβλημα αλλά και για αυτούς που δε θέλουν να το αποκτήσουν στο μέλλον.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "VolumeSlider | Χάλασαν τα πλήκτρα ήχου στη συσκευή σου; Κανένα πρόβλημα!"