Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Alex PA review | Τα Xiaomi Hybrid Pro ίσως να είναι και τα καλύτερα budget in-ear ακουστικά που μπορείς να αγοράσεις


Ένας από τους καλύτερους φίλους του smartphone είναι τα ακουστικά και ένα καλό σετ μπορεί να μας προστατέψει από την ακτινοβολία, να βελτιώσει την ποιότητα των κλήσεών μας και φυσικά να μας φτιάξει τη διάθεση για να ακούμε περισσότερη μουσική. Ο Alex PA στο κανάλι του στο YouTube δοκίμασε πρόσφατα τα Xiaomi Hybrid Pro, ένα σετ που κυκλοφορεί κοντά στα 20 ευρώ και ετοίμασε για εμάς ένα review για να μας λύσει τις απορίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Αλέξης επικεντρώνεται στα δύο καλύτερα κατά τη γνώμη του χαρακτηριστικά, την ποιότητα κατασκευής αλλά και το γεμάτο μπάσο που λείπει από πολλά ακουστικά της κατηγορίας του. Το μοναδικό μειονέκτημά του είναι ίσως το μικρόφωνο, το οποίο δεν αποδίδει ανάλογα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στις κλήσεις σου.

Θα το βρείτε με 21€ στο Gearbest, ενώ αν η συσκευή σας δεν έχει πλέον θύρα ακουστικών, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τα ασύρματα Meizu EP-51 που είναι τα αγαπημένα του Doctor.

0 στο: "Alex PA review | Τα Xiaomi Hybrid Pro ίσως να είναι και τα καλύτερα budget in-ear ακουστικά που μπορείς να αγοράσεις"