Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Smart Drawer | Οργάνωσε το συρτάρι εφαρμογών σου προσθέτοντας κατηγορίες σε οποιονδήποτε launcher


Η επιλογή του κατάλληλου launcher περνάει για πολλούς από το συρτάρι των εφαρμογών, το οποίο δε θα πρέπει απλά να εμφανίζει χύμα ότι έχουμε εγκαταστήσει στη συσκευή μας, αλλά να μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε φακέλους και κατηγορίες. Επειδή όμως μπορεί να μας αρέσει ο launcher που χρησιμοποιούμε, αλλά να μη διαθέτει τη συγκεκριμένη λειτουργία, μπορούμε απλά να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Smart Drawer για να βελτιώσουμε μόνο το συρτάρι.

Το Smart Drawer είναι μία πολύ έξυπνη εφαρμογή των δημιουργών του Smart Launcher που για πρώτη φορά σπάει το δεσμό του launcher από το συρτάρι. Σου δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις όποιον launcher σου αρέσει και αν δεν είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που προβάλλονται όλες οι εφαρμογές, να χρησιμοποιήσεις αυτό έναντι του ενσωματωμένου συρταριού.


Το εγκαθιστάς λοιπόν και χρησιμοποιείς πλέον το δικό του εικονίδιο για να ανοίγεις το συρτάρι, όπου όλες οι εφαρμογές είναι οργανωμένες σε κατηγορίες. Οι προεπιλεγμένες είναι η Επικοινωνία, το Διαδίκτυο, τα Παιχνίδια, τα Πολυμέσα, τα Βοηθήματα και οι Ρυθμίσεις, με την αυτόματη ταξινόμηση να γίνεται βάσει μίας λίστας στο server της εταιρίας, η οποία κάνει φυσικά τα λαθάκια της. Στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην ουσία είναι να μεταφέρουμε τις εφαρμογές που έχουν μπει σε λάθος κατηγορία, κάτι που βοηθάει τη λίστα που λέγαμε προηγουμένως, ενώ για να φτιάξουμε νέες κατηγορίες ή να μετονομάσουμε τις υπάρχουσες θα πρέπει να πληρώσουμε 1,49€.

Ακόμη και με τις βασικές του λειτουργίες όμως πρόκειται για μία φρέσκια ιδέα που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε και το launcher αλλά και το συρτάρι που μας αρέσει. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Smart Drawer | Οργάνωσε το συρτάρι εφαρμογών σου προσθέτοντας κατηγορίες σε οποιονδήποτε launcher"