Τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε αυτό το μήνα στο Android


Μια φορά το μήνα δίνουμε το ραντεβού μας με τα καλύτερα έξι παιχνίδια που παίξαμε στο Android. Γιατί έξι; Ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά όλα είναι διαλεγμένα ένα προς ένα και απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα. Για το μήνα Φεβρουάριο λοιπόν, αυτή είναι η λίστα μας.

WarFriends

Το WarFriends είναι ένα έξυπνο παιχνίδι τακτικής πολέμου σε στυλ paintball. Βρισκόμαστε σε μία πίστα εμποδίων όπου η μία ομάδα στέκεται στη μία και η άλλη στην απέναντι μεριά. Σκοπός είναι φυσικά να αδειάσουμε τα όπλα μας στους απέναντι με σκοπό να τους καθαρίσουμε και παράλληλα να αποφύγουμε τα δικά τους πυρά πηδώντας από το ένα σημείο στο άλλο. Το ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε online με τους φίλους μας σε μάχες ένας εναντίον ενός, ενώ και τα γραφικά του δεν είναι καθόλου άσχημα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


FIFA Mobile Football

Συστάσεις δε χρειάζονται για το FIFA, το απόλυτο παιχνίδι ποδοσφαίρου της τελευταίας πενταετίας τουλάχιστον. κοινώς όποιος παίζει ακόμη PES, δεν ξέρει τι χάνει. Με γραφικά επιπέδου PlayStation 2 αλλά πάρα πολύ καλό gameplay, σε βάζει αμέσως στο νόημα και σου επιτρέπει να παίξεις τα ματσάκια σου "on the go". Διαθέτει πάνω από 30 πρωταθλήματα και 650 ομάδες για να διαλέξεις, έχει το δικό του Ultimate Team και  αν το συνδυάσεις με ένα gamepad θα έχεις την απόλυτη εμπειρία Mobile FIFA.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Batman: Arkham Underworld

Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να κερδίζει ο κακός πού και πού, τότε το 'Batman: Arkham Underworld' είναι για σένα. Μπες στα παπούτσια των κακών της Gotham City, τρομοκράτησε την πόλη και προστάτευσε το κρησφύγετό σου από την αστυνομία. Το κυριότερο από όλα όμως είναι ότι μπορείς να σπάσεις στο ξύλο τον Batman.

Διαθέτει ωραία γραφικά, πολύ βολική γωνία θέασης και θα το βρούμε δωρεάν στο Play Store.


Bus Simulator Pro 2017

Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια προσομοίωσης επαγγελμάτων, στα οποία μπορείς να γίνεις οδηγός νταλίκας, πιλότος αεροπλάνου και στην προκειμένη περίπτωση οδηγός αστικού λεωφορείου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαλαρωτικό είναι να ακολουθείς το δρομολόγιό σου, να σταματάς στις στάσεις και να... πατάς κανέναν πεζό πού και πού. Επειδή μιλάμε για παιχνίδι όμως, υπάρχουν αποστολές τις οποίες πρέπει να εκπληρώσουμε σε κάθε δρομολόγιο, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Αν αυτό ήταν πάντα το όνειρό σου μπορείς να το κατεβάσεις με 4.49€ από το Play Store.


Glitchskier

Το Glitchskier είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που μας θυμίζουν το 1942 της Capcom, αλλά είναι ταυτόχρονα εντελώς μοναδικό. Ο λόγος είναι τα γραφικά τα οποία παραπέμπουν σε έναν παλιό υπολογιστή και δίνουν την εντύπωση ότι το παιχνίδι που παίζουμε έχει φάει κάποιο κόλλημα με τα γραφικά. Ειλικρινά δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι μαγικό και πολύ retro το αποτέλεσμα.

Κοστίζει 1.99€ στο Play Store.


realMyst

Για το τέλος έχουμε έναν θρύλο που μας κράτησε συντροφιά πριν από αρκετά χρόνια και έγινε ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Ο λόγος για το Myst, το remaster του οποίου ονομάζεται realMyst στο Android και πρόκειται για ένα τρομερό παιχνίδι μυστηρίου και γρίφων που αξίζει να έχεις στη συσκευή σου.

Ανακαλύψτε το με 7.99€ στο Play Store και δε θα το μετανιώσετε.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter