Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Notification Hub | Ομαδοποίησε τις ειδοποιήσεις σου για να έχεις μια καθαρή notification bar


Οι ειδοποιήσεις στο Android ήταν πάντα ένα χάος, το οποίο όμως διορθώθηκε αρκετά από την έκδοση 7.0 με την είσοδο της ομαδοποίησης. Όσοι αναβαθμίζονται αρχίζουν σιγά σιγά να εκτιμούν τα οφέλη αυτής της βελτίωσης, αλλά για αυτούς που θα μείνουν για πάντα στο Android 6.0, το Notification Hub είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική.

Πρόκειται λοιπόν για έναν διαχειριστή ειδοποιήσεων, ο οποίος τις εμφανίζει όλες μαζί σε μία σειρά, συμμαζεύοντας λίγο την κατάσταση στην αντίστοιχη μπάρα. Οι ειδοποιήσεις προβάλλονται ανά εικονίδιο, το οποίο αν επιλέξουμε οδηγούμαστε κανονικά στην αντίστοιχη εφαρμογή.

Αυτό που μας προσφέρει επιπλέον όμως το Notification Hub, είναι το ιστορικό το οποίο μας βοηθάει να μη χάσουμε καμία, ακόμη και αν τις έχουμε διαγράψει. Τις κατηγοριοποιεί όλες ανά προτεραιότητα ή ανά χρονική στιγμή και αν ξεκλειδώσουμε την 'Pro' έκδοση, ανά τοποθεσία. Έξυπνο αυτό το τελευταίο, αλλά γίνεται και με δωρεάν εφαρμογές.

Μπορούμε τέλος να χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα και τις κανονικές ειδοποιήσεις ή να χωρίσουμε ποιες θέλουμε να πηγαίνουν μέσω του Hub και ποιες όχι. Κυρίως όμως το συμμάζεμα είναι κάτι που χρειάζεται και αυτή η εφαρμογή το κάνει πολύ καλά.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Notification Hub | Ομαδοποίησε τις ειδοποιήσεις σου για να έχεις μια καθαρή notification bar"