Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Quick tip | Κάνε αναζητήσεις στο Google ακόμα και χωρίς σύνδεση και πάρε απαντήσεις μόλις συνδεθείς στο ίντερνετ


Μπορεί τα τηλέφωνά μας να είναι πλέον μίνι υπολογιστές, αλλά αν βρεθείς σε ένα σημείο με κακό σήμα σχεδόν αχρηστεύονται. Το έχουμε δει όλοι το εργάκι στην εξοχή και είναι πραγματικά πολύ σπαστικό, ειδικά αν θέλεις να βρεις κάτι γρήγορα στο ίντερνετ. Για αυτές τις περιπτώσεις η Google ετοίμασε για εμάς τις αναζητήσεις σε αναμονή, ένα νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής της, που μας επιτρέπει να ψάξουμε αυτό που θέλουμε και να πάρουμε την απάντηση μόλις συνδεθούμε στο ίντερνετ.

Δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να το ενεργοποιήσουμε. Απλά κάνουμε την αναζήτησή μας και αν η εφαρμογή δει ότι καθυστερεί η απάντηση, θα μας προτείνει να ειδοποιηθούμε μόλις καταφέρει να συνδεθεί στο ίντερνετ. Μπορούμε επίσης να λάβουμε και μία ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της αναζήτησης και να την επιλέξουμε μόλις εμφανιστεί για να δούμε το αποτέλεσμα. Επιλέγοντας τέλος τη 'Διαχείριση αναζητήσεων' στο πλαϊνό μενού του Google Search, μπορούμε να δούμε όλες όσες έχουμε σε εκκρεμότητα και να διαγράψουμε αυτές που δε χρειαζόμαστε πλέον.


Είναι σίγουρα μια μικρή λεπτομέρεια αλλά τυχαίνει πολλές φορές να σου δώσει κάποιος μια πληροφορία και επειδή δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ να πεις "θα το ψάξω αργότερα" και φυσικά να το ξεχάσεις για πάντα. Για αυτές τις περιπτώσεις είναι σωτήριο!

0 στο: "Quick tip | Κάνε αναζητήσεις στο Google ακόμα και χωρίς σύνδεση και πάρε απαντήσεις μόλις συνδεθείς στο ίντερνετ"