Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Cornerfly | Η νέα μόδα προστάζει οθόνη με στογγυλεμένες γωνίες και μπορείς να το κάνεις τώρα στο κινητό σου


Από την ημέρα που είδαμε την πρώτη διαρρέουσα φωτογραφία του LG G6, όλοι τρελάθηκαν με την οθόνη η οποία από ότι φαίνεται θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος, αλλά αυτό τείνει να γίνει μόδα ειδικά και μετά τις διαρροές και του Samsung Galaxy S8. Επειδή λοιπόν εμείς σας θέλουμε μοδάτους σας προτείνουμε το Cornerfly, την εφαρμογή που προσφέρει το ίδιο χαρακτηριστικό σε όλες τις συσκευές.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά βοηθάει στο να κάνουμε τη συσκευή μας λίγο πιο δική μας και το καλύτερο είναι ότι δε χρειάζεται να έχεις κάνει root κι έτσι μπορούν να το απολαύσουν οι πάντες. Κατεβάζουμε λοιπόν και εγκαθιστούμε το Cornerfly στη συσκευή μας και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε τις δύο απαιτούμενες άδειες. Αυτό είναι όλο!


Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε τη... στρογγυλάδα μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές αν θέλουμε, ενώ υπάρχει επίσης επιλογή για να περιλαμβάνει ή όχι τις μπάρες ειδοποιήσεων και πλοήγησης. Τέλος μπορούμε να αυξομειώσουμε και το μέγεθος της στρογγυλάδας, αλλά για αυτό θα πρέπει να πληρώσουμε το ποσό του 1,19 ευρώ, που μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικό.

Σημαντικές όμως είναι οι λεπτομέρειες στη συσκευή μας και μία σαν αυτές μπορεί να κάνει τη διαφορά στο οπτικό κομμάτι. Δοκιμάστε τη κατεβάζοντάς τη δωρεάν από το Play Store.

0 στο: "Cornerfly | Η νέα μόδα προστάζει οθόνη με στογγυλεμένες γωνίες και μπορείς να το κάνεις τώρα στο κινητό σου"