Οι Black Friday & Cyber Monday έρχονται αλλά... όχι στην Ελλάδα [Ανανέωση]


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γινόμαστε μάρτυρες του απόλυτου shopping therapy, με τη Black Friday και τη Cyber Monday να είναι παραδοσιακά οι μεγαλύτερες ημέρες προσφορών όλης της χρονιάς. Μιλάμε για τρομερές εκπτώσεις, συνήθως άνω του 50%, όπου οι άνθρωποι κυρίως στην Αμερική ποδοπατιούνται στην κυριολεξία για να αποκτήσουν τα αγαθά που ποθούν. Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας στην Κίνα που μας ενδιαφέρει περισσότερο και μπορούμε να πούμε υπεύθυνα ότι φέτος είναι η χειρότερη Black Friday των τελευταίων ετών!

Στα γνωστά μας e-shop γνωρίζουμε πλέον ότι σε πολλές περιπτώσεις φουσκώνουν τις αρχικές τιμές για να μας φανεί τρομερά μεγάλη η έκπτωση και έτσι κάποιος που χαζεύει συχνά τις τιμές εκεί, μπορεί να ξεχωρίσει τις πραγματικές προσφορές από τις μούφες. Φέτος όσο και αν το ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι αξιόλογο, που να είναι στο πνεύμα της Black Friday. Έχουμε λοιπόν κλασικές εκπτώσεις της τάξεως του 15% με 20%, τις οποίες μπορείτε να εξακριβώσετε στις ειδικές σελίδες που έχουν δημιουργήσει:


Το φαινόμενο 'Ελλάδα'

Γνωστοί αρπακολατζήδες οι Έλληνες αποφάσισαν να φέρουν με τιμές αρχηγού κράτους τη Black Friday και στην Ελλάδα. Πολλά καταστήματα λοιπόν εκμεταλλεύονται τη συγκεκριμένη μέρα για να κάνουν εκπτώσεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της. Ρίξαμε μια ματιά και σε αυτές τις προσφορές οι οποίες γίνονται σε ελάχιστα προϊόντα και όχι στο ποσοστό που θα περιμέναμε.

Ειδικά μία περίπτωση που μου κάθεται στο λαιμό είναι το PS4 με δύο παιχνίδια στα 300 ευρώ, όταν πριν από ένα μήνα πωλούνταν στην ίδια τιμή με ένα παιχνίδι και δύο χειριστήρια, κάτι που τιμολογιακά είναι το ίδιο πράγμα. Τόσα ωραία προϊόντα πωλούνται στα ελληνικά καταστήματα και αναρωτιέμαι αν όντως δεν μπόρεσαν να βρουν 20 από αυτά για να στηρίξουν μια τέτοια μέρα! Ειλικρινά λυπάμαι γιατί μου άρεσε η ιδέα να έχουμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά η ελληνική νοοτροπία δεν το επιτρέπει.

Υστερόγραφο:
Το ότι δε βρήκαμε ενδιαφέρουσες προσφορές δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Αν λοιπόν πέσετε πάνω σε κάποια από αυτές, θα χαρούμε να τις μοιραστείτε στα σχόλια.

[Ανανέωση] Τουλάχιστον ένα κατάστημα στην Ελλάδα, τιμάει τελικά τη γιορτή του Black Friday με καλούτσικες προσφορές. 

Διαβάστε επίσης...

ΗΠΑ εναντίον Huawei | Ποιος χάνει και ποιος κερδίζει στο νέο τεχνολογικό / πολιτικό πόλεμο;

Φεύγω από την Google | Παίρνουμε επαφές και μηνύματα από τη Google και τα μεταφέρουμε στο Signal και σε δικό μας υπολογιστή ή server

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε τη δική μας retro κονσόλα arcade παιχνιδιών με το Recalbox και με κόστος μόλις 25 ευρώ!

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;