Αυτά είναι τα έξι παιχνίδια που ξεχωρίσαμε αυτό το μήνα στο Android


Μπορεί να είναι απλώς σύμπτωση, αλλά αυτό το μήνα παρατηρήσαμε ότι τα παιχνίδια στο Android έχουν αρχίσει να βελτιώνονται πάρα πολύ! Δοκιμάσαμε αρκετά και βλέπουμε ότι τα γραφικά γίνονται καλύτερα, ενώ έρχονται και πολλά remaster από παλιότερα παιχνίδια κονσολών. Αυτό το μήνα λοιπόν ξεχωρίσαμε έξι και είναι διαλεγμένα ένα προς ένα.

Brothers: A tale of two sons

Το 'Brothers: A tale of two sons' με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα κοινό adventure παιχνίδι, το οποίο περιμένει απλά να ανακαλύψεις την ιστορία του. Στην πραγματικότητα είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο παιχνίδι στο οποίο χειρίζεσαι ταυτόχρονα τους δύο χαρακτήρες, που ξετυλίγουν το κουβάρι της πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας. Ο χειρισμός γίνεται από δύο μοχλούς, ένας για κάθε ήρωα και όπως καταλαβαίνετε η συνεργασία των δύο είναι κλειδί για να λύσουμε τους γρίφους που θα βρούμε μπροστά μας.

Πραγματικά μοναδικό παιχνίδι, το οποίο θα βρούμε με 5,49€ στο Play Store.



Football Manager Touch 2017

Το 'Football Manager' δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει εδώ και χρόνια κλέψει τις καρδιές των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι στον κόσμο που να αποτυπώνει με τέτοια πληρότητα τη δουλειά ενός προπονητή ποδοσφαίρου και αξίζει όλα 19,99€ που σου ζητάει για να το αποκτήσεις. Διάλεξε μία ομάδα από τα 130 πρωταθλήματα που διαθέτει, κάνε τις μεταγραφές διαχειρίζοντας σωστά τα οικονομικά της και οδήγησέ τη στην κορυφή. Το νέο βασικό χαρακτηριστικό της φετινής έκδοσης είναι η 3D απεικόνιση των αγώνων που αλλάζει άρδην την απόλαυση κάθε αγώνα.

Θα το βρείτε στο Play Store, πρώτα όμως τσεκάρετε αν έχετε ένα από τα υποστηριζόμενα tablet για να το παίξετε.



Asphalt Xtreme

Το 'Asphalt Xtreme' είναι ο νέος τίτλος της πολύ επιτυχημένης σειράς Asphalt από τη Gameloft και αποτελεί ίσως το μοναδικό δωρεάν αξιόλογο παιχνίδι αγώνων οδήγησης στο Android. Σε αυτό το επεισόδιο οι αγώνες μας πηγαίνουν πλέον εκτός δρόμου σε τροπικά μέρη όπως ζούγκλες, παγετώνες και ερήμους. Μεταξύ των οχημάτων μπορούμε να επιλέξουμε πλέον και φορτηγά, ενώ μπορούμε να παίξουμε και με άλλους επτά φίλους μας στο ίντερνετ για ολικό online κάψιμο.

Τα λόγια περιττεύουν, κατεβάστε το δωρεάν στο Play Store.



I am Bread

Λατρεύουμε τα περίεργα παιχνίδια και δεν υπάρχει κάτι πιο περίεργο από το 'I am Bread'. Σε αυτό το παιχνίδι είσαι μία φέτα ψωμί και σκοπός σου είναι να γίνεις toast (να ψηθείς δηλαδή). Πρέπει να διασχίσεις ολόκληρα δωμάτια με στόχο να φτάσεις στον ψήστη, αλλά με προσοχή γιατί δεν πρέπει να χαλάσεις τη γεύση σου ακουμπώντας στο πάτωμα και σε άλλα σημεία της πίστας. Διαθέτει οκτώ μοναδικά επίπεδα και ίσως δεν αξίζει τα λεφτά του γιατί τελειώνει γρήγορα, αλλά όσο διαρκεί θα το διασκεδάσεις πάρα πολύ.

Διατίθεται με 4,79€ στο Play Store.



Lara Croft: Guardian of Light

Οποιοσδήποτε τίτλος έχει το όνομα της Lara Croft, είναι αυτομάτως ενδιαφέρων. Έτσι και αυτόν τον οποίο απολαύσαμε πέρυσι στο PlayStation και έφτασε πλέον και στο Android. Πρόκειται για μία τρομερή περιπέτεια με πολλούς γρίφους και αρκετό πιστολίδι, αντάξια των παλιών Tomb Raider. Είναι στη λογική του platform και αυτό που αξίζει περισσότερο είναι το multiplayer στο οποίο μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα μαζί με ένα φίλο σου, που χειρίζεται τον Totec και βοηθάει τη Lara να ολοκληρώσει την αποστολή της.

Είναι αρκετά μεγάλο, πολύ διασκεδαστικό και θα το βρείτε με 3,99€ στο Play Store.



NBA 2K17

Μετά την περσινή του είσοδο στο Android, το NBA 2K επιστρέφει και φέτος με την έκδοση του 2017. Κλασικό μπασκετάκι με τον ίδιο χειρισμό, ο οποίος δεν ταιριάζει εδώ που τα λέμε σε οθόνες αφής, αλλά όπως και να έχει είναι πωρωτικό για όσους λατρεύουν το άθλημα. Ξεκίνα την καριέρα σου, παίξε με ομάδες της Euroleague και γενικά απόλαυσε μπασκετάρα στο μοναδικό αξιόλογο simulator που έχει απομείνει. Μην ξεχάσετε πριν το αγοράσετε τσεκάρετε αν το παίζει σωστά στη συσκευή σας γιατί είναι αρκετά βαρύ και πολλοί χρήστες έχουν παράπονα.

Θα το βρείτε με 8.99€ στο Play Store.


Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες