[Προσφορά] Αποκτήστε το Vernee Apollo Lite με κόστος μόλις 100 δολάρια αν είστε γρήγοροι!


Στο Doctor κυνηγάμε με το τουφέκι ωραίες προσφορές που θα μας επιτρέψουν να αγοράσουμε αξιόλογες συσκευές σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να αγνοήσουμε το νέο promo της Vernee, η οποία μας προσφέρει το Apollo Lite με έκπτωση 50 ή ακόμη και 130 δολαρίων αν είμαστε τυχεροί! Η προσφορά ξεκινάει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται παρακάτω.

Ξεκινώντας από την ίδια τη συσκευή, την οποία αναλύσαμε και στο παρελθόν, το Apollo Lite είναι από τα καλύτερα κινέζικα smartphone που μπορείς να αγοράσεις, έχοντας πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και δυνατά χαρακτηριστικά. Σε αυτά η Vernee προσθέτει και την άμεση αναβάθμιση σε Android 7.0, η οποία θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου! Αν ψήνεστε λοιπόν, διαβάστε παρακάτω με ποιον τρόπο μπορείτε να το αποκτήσετε φθηνότερα.

Η έκπτωση

Από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, το Gearbest και το igogo θα προσφέρουν το Vernee Apollo Lite με κόστος μόλις 100 δολαρίων! Η προσφορά θα ξεκινάει κάθε μέρα στις 10.00 ώρα Ελλάδος για το igogo και στις 11.00 για το Gearbest, αλλά αφορά πολύ περιορισμένο αριθμό μοντέλων, οπότε πρέπει να είμαστε γρήγοροι!

Τα link στα οποία θα ισχύσει η προσφορά είναι πολύ συγκεκριμένα και θα τα βρείτε εδώ:



Εναλλακτικές

Αν δεν τα καταφέρετε υπάρχουν και άλλες εκπτώσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, καθώς από τις 31 Οκτωβρίου επίσης, θα ξεκινήσει η πώληση συνολικά 3.000 συσκευών σε τέσσερα μεγάλα site με έκπτωση 50 δολαρίων. Η έκπτωση αυτή αφορά την προτεινόμενη τιμή των 230 δολαρίων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε άλλη προσφορά που θα τρέχει εκείνη τη στιγμή, οπότε μιλάμε για μία τελική τιμή της τάξεως 180 δολαρίων.

Τέλος η Vernee κληρώνει κάθε μέρα και 20 εκπτωτικά κουπόνια των 50 δολαρίων, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν έως τις 7 Νοεμβρίου, με όλες τις πληροφορίες να βρίσκονται στην επίσημη σελίδα προώθησης.


Το παράδοξο

Η πλάκα είναι ότι αν μπείτε σήμερα σε σελίδες όπως το Gearbest και το Everbuying, θα δείτε ότι τρέχουν ήδη παρόμοιες προσφορές της τάξεως των 40 - 50 δολαρίων, που δεν έχουν σχέση με το promo της Vernee. Άγνωσται λοιπόν αι βουλαί των Κινέζων...

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter