Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Technopolitan: Το ελληνικό podcast των power user είναι εδώ και σας περιμένει να το απολαύσετε


Οι φίλες και οι φίλοι που παρακολουθείτε το Dr. Android από την πρώτη του χρονιά, θα έχετε καταλάβει ότι δεν είναι το τυπικό ειδησεογραφικό site. Σκοπός μας ήταν και είναι να παρουσιάσουμε αξιόλογες value for money συσκευές, να κράξουμε ναυαρχίδες που δεν αξίζουν τα λεφτά τους, να τονίσουμε τα μυστικά που κάνουν τη χρήση μας καλύτερη και φυσικά να παρουσιάσουμε ψαγμένες ειδήσεις. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε σε εβδομαδιαία (;;;) βάση με το Technopolitan, ένα podcast που απευθύνεται στον power user.

Σε συνεργασία με τα παιδιά από το Cerebrux.net, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα "ραδιοφωνικό" μαγκαζίνο στο οποίο σχολιάζουμε τα καλύτερα κατά τη γνώμη μας τεχνολογικά νέα της εβδομάδας. Η θεματολογία μας ποικίλει και κινείται κυρίως γύρω από το mobile, το desktop, το gaming και άλλα, όμως μας αρέσουν τα πιο προχωρημένα πράγματα όπως το Linux, το Chrome OS και τα single-board computer. Η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά είναι ευκαιρία να μάθετε μερικά πράγματα παραπάνω, όπως τις ευκολίες που μπορεί να προσφέρει το ελεύθερο λογισμικό.

Μέσα σε μισή ωρίτσα λοιπόν και με απαραίτητο συστατικό το γέλιο και το τρολάρισμα, σας κρατάμε συντροφιά και σας ενημερώνουμε, οπότε αν έχετε να σκοτώσετε 30 λεπτά είστε ευπρόσδεκτοι. Έχουμε στα σκαριά ένα σωρό πραγματάκια που απλά δε χωράνε σε μισή ώρα εκπομπής, οπότε δε θα πω ότι περιμένουμε τις ιδέες σας αν και είναι ευπρόσδεκτες, αλλά σίγουρα θέλουμε τα σχόλιά σας επάνω σε θέματα που πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθούμε και να εξηγήσουμε.

Το Technopolitan είναι διαθέσιμο:


ενώ μπορείτε να το βρείτε και να το ακούσετε στην κεντρική σελίδα του Dr. Android.

0 στο: "Technopolitan: Το ελληνικό podcast των power user είναι εδώ και σας περιμένει να το απολαύσετε"